Yangında patlayan tüp parçasının isabet ettiği kadın yaralandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2023 10:23 tarihinde yayınlandı
0
0

Yangında patlayan tüp parçasının isabet ettiği kadın yaralandı

Karabük’ün Eflani ilçesinde prefabrik evdeki yangında patlayan tüpün parçasının isabet ettiği kadın hastaneye kaldırıldı.
Olay, Ovaşeyhler Köyü Karani Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Yiğit’e ait prefabrik evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
Kısa sürede büyüyen alevler evi sararken ihbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye, arazöz ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.
Yangında patlayan tüpün parçası dışarıda bekleyen Nuray Yiğit’e isabet etti. Yaralanan kadın sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.
Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesinde kanser farkindaligi egitimi mlVVsyub
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nde kanser farkındalığı eğitimi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen eğitimde kanserle ilgili önemli bilgiler verildi.

Kastamonu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Karacan’ın danışmanlığında, 2. sınıf öğrencileri Esra Ceren Mahmutoğlu, Nihal Bostan ve Feyzanur Ekinci tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kanser konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Dr. Melike Nurdan Ünal tarafından verilen eğitimde katılımcılara, kanserin dünyada ve Türkiye’de görülme sıklığı, korunma yöntemleri, erken teşhisin önemi, kendi kendine meme muayenesi ve tarama programları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte konuşan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Kenan Gül dei kanserin önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayarak, erken teşhis ve farkındalığın bu mücadelede hayati bir rol oynadığını ifade etti.

Etkinlik sonunda katılımcılara bilgilendirici broşürler katılımcılara dağıtıldı. Program, Dr. Melike Nurdan Ünal’a Prof. Dr. Serdar Kenan Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin