Ordu’nun Perşembe ilçesinde çıkan yangında hayatını kaybeden 94 yaşındaki Emine Güngör, toprağa verildi.
Olay, 19 Aralık akşam saatlerinde, ilçenin Sırakovancı Mahallesi’nde meydana geldi. Emine Güngör’ün (94) yalnız yaşadığı meskende çıkan yangın, yan taraftaki bir öbür konuta sıçradı. Rüzgarın da tesiriyle büyüyen yangında 94 yaşındaki Emine Güngör, olay yerinde hayatını kaybetti. 7 çocuk annesi Emine Güngör için Sırakovancı Mahallesi’ndeki Kutluca Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının akabinde Güngör, tıpkı mahallede toprağa verildi.
Cenaze merasimine Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe Belediye Lideri Cihat Albayrak, Emine Güngör’ün yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yangında ölen 94 yaşındaki kadın toprağa verildi
Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi
Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.
Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

