Reklam
Reklam
yanginda olen 94 yasindaki kadin topraga verildi g4idaaCD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Aralık, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Yangında ölen 94 yaşındaki kadın toprağa verildi

Ordu’nun Perşembe ilçesinde çıkan yangında hayatını kaybeden 94 yaşındaki Emine Güngör, toprağa verildi.

Olay, 19 Aralık akşam saatlerinde, ilçenin Sırakovancı Mahallesi’nde meydana geldi. Emine Güngör’ün (94) yalnız yaşadığı meskende çıkan yangın, yan taraftaki bir öbür konuta sıçradı. Rüzgarın da tesiriyle büyüyen yangında 94 yaşındaki Emine Güngör, olay yerinde hayatını kaybetti. 7 çocuk annesi Emine Güngör için Sırakovancı Mahallesi’ndeki Kutluca Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının akabinde Güngör, tıpkı mahallede toprağa verildi.

Cenaze merasimine Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe Belediye Lideri Cihat Albayrak, Emine Güngör’ün yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
imam hatipli kiz ogrenci ilceye birincilik ile dondu 5gWwuY4j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

İmam Hatipli kız öğrenci ilçeye birincilik ile döndü

Devrekli İmam Lisesi kız öğrenci ilçeye birinciliği elde ederek döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 8/A Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Çengelcik Zonguldak’ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında önemli bir başarıya imza atarak okunun gurur kaynağı oldu.

Ayşenaz Çengelcik il genelinde 40 öğrencinin katıldığı yarışmada temsil ettiği Devrek ilçesinden birinciliği elde ettiği başarıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Turnuvası’nda Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü İsmail Öztürk, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle bu turnuvaya öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Hande Bilgin Uraz’a oklum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Akademik başarının yanı sıra stratejik düşünme, sabır ve odaklanma gerektiren bu tür alanlarda öğrencilerimizin kendini göstermesi bizler için çok kıymetli. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi gönülden tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” diye konuştu

Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu başarıyla birlikte eğitimdeki nitelikli çalışmalarını bir kez daha ortaya koymuş bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin