Reklam
Reklam
yanginda olen 94 yasindaki kadin topraga verildi g4idaaCD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Aralık, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Yangında ölen 94 yaşındaki kadın toprağa verildi

Ordu’nun Perşembe ilçesinde çıkan yangında hayatını kaybeden 94 yaşındaki Emine Güngör, toprağa verildi.

Olay, 19 Aralık akşam saatlerinde, ilçenin Sırakovancı Mahallesi’nde meydana geldi. Emine Güngör’ün (94) yalnız yaşadığı meskende çıkan yangın, yan taraftaki bir öbür konuta sıçradı. Rüzgarın da tesiriyle büyüyen yangında 94 yaşındaki Emine Güngör, olay yerinde hayatını kaybetti. 7 çocuk annesi Emine Güngör için Sırakovancı Mahallesi’ndeki Kutluca Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının akabinde Güngör, tıpkı mahallede toprağa verildi.

Cenaze merasimine Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe Belediye Lideri Cihat Albayrak, Emine Güngör’ün yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin