blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yangın faciasında yaralananların tedavileri tamamlandı

Kartalkaya’da yaşanan otel faciasında yaralanan şahısların tedavileri tamamlanarak Bolu’daki hastanelerden taburcu edildi.
Bolu’nun kayak turizmi merkezi Kartalkaya’da bulunan Grand Kartal Otel’de çıkan yangında 78 kişi hayatını kaybetti. Yangın faciasında yaralanan 50 kişinin tedavisi tamamlandı. Son olarak karbonmonoksit zehirlenmesi sebebiyle hastanede tedavisi devam eden Yasemin E. (51) ve Çağlar K. (42) sıhhat durumlarının düzgüne gitmesinin akabinde hastaneden taburcu edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te dolandırdı, Kastamonu’da paraları yurtdışına göndermeye çalışırken yakalandı

Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü vatandaşı dolandıran şahıs, Kastamonu’da polis grupları tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü bir vatandaşı dolandıran şahıs, daha sonra kaçarak kayıplara karıştı. Şahsın Kastamonu’ya geldiğinin tespit edilmesi üzerine Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü gruplarınca kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yapılan kamera ve saha çalışmaları sonucunda kuşkulu İ.S., şahıs dolandırıcılıktan elde edilen paraları yurt dışına göndermek isterken yakalandı. Kuşkulu şahsın üzerinde yapılan aramada 160 bin 320 TL para ve bir ölçü altın ele geçirildi.
Şüpheli İ.S., emniyetteki süreçlerinin akabinde, Karabük Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarına teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin