Bartın’da 5 gün evvel yanan Küre Dağ Evi’nde tamirat çalışması başlatıldı.
Bartın’ın Ulus ilçesi Aşağıçerçi köyündeki Küre Dağları Ulusal Parkı içerisinde bulunan Küre Dağ Evi’nde yangın çıkmış, 13 odalı otelin 11 odası ile binanın çatısı yangında ziyan görmüştü. 5 gün evvel çıkan yangının akabinde otelde tamir ve tadilat çalışmalarına başlandı. Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, İlçe Jandarma Kumandanı Üsteğmen Mesut Güzelsoy ile birlikte Küre Dağ Evi’ni ziyaret ederek çalışmaları inceledi. İşletme sahiplerine geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Kadiroğlu, çalışmalar hakkında bilgi alarak, devletin de gereken dayanağı vereceğini söz etti. Kadiroğlu, yangında oluşan hasarın en kısa müddette giderilerek, otelin eski haline kavuşturulması ve tekrar bölge turizmine kazandırılması temennisinde bulundu.


Yanan otelde tadilat başladı
Doktorlar mangal şenliğinde buluştu
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

