Reklam
Reklam
yanan otelde tadilat basladi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ocak, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
0

Yanan otelde tadilat başladı

Bartın’da 5 gün evvel yanan Küre Dağ Evi’nde tamirat çalışması başlatıldı.

Bartın’ın Ulus ilçesi Aşağıçerçi köyündeki Küre Dağları Ulusal Parkı içerisinde bulunan Küre Dağ Evi’nde yangın çıkmış, 13 odalı otelin 11 odası ile binanın çatısı yangında ziyan görmüştü. 5 gün evvel çıkan yangının akabinde otelde tamir ve tadilat çalışmalarına başlandı. Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, İlçe Jandarma Kumandanı Üsteğmen Mesut Güzelsoy ile birlikte Küre Dağ Evi’ni ziyaret ederek çalışmaları inceledi. İşletme sahiplerine geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Kadiroğlu, çalışmalar hakkında bilgi alarak, devletin de gereken dayanağı vereceğini söz etti. Kadiroğlu, yangında oluşan hasarın en kısa müddette giderilerek, otelin eski haline kavuşturulması ve tekrar bölge turizmine kazandırılması temennisinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin