Reklam
Reklam
yali sporda omer gursoy yonetime girecek 3qUbqHSc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Yalı Spor’da Ömer Gürsoy yönetime girecek

Trabzon futbolunun esaslı kulüplerinden Trabzon Faroz Yalı Spor’un yapılacak olan genel şurasında Galatasaray’ın unutulmaz asbaşkanlarından Ergun Gürsoy’un oğlu Ömer Gürsoy idareye girecek.

Trabzon Futbolunun değerli kulüplerinden biri olan Faroz Yalı spor, önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği genel konseyde değerli isimleri listesine alıyor. Faroz Yalı Spor Kulübü Lideri İsmail Erkaya ve Lider Yardımcısı Salih Burak Demirkaya’nın, Galatasaray’ın unutulmaz asbaşkanlarından Trabzonlu Ergun Gürsoy’un oğlu Ömer Gürsoy’u idare konseyine almak için yaptığı görüşmeler olumlu sonuç verdi. Ergun Gürsoy, oğlu Ömer Gürsoy’un idareye girmesi için müsaade verdi.

Başkan Erkaya, Ergün Gürsoy’un kendileri için değerli bir kıymet olduğunu belirterek, “Kendisinin dayanağını her vakit ardımızda hissettik. Bundan sonra Ömer Gürsoy arkadaşımızla birlikte yol yürüyeceğiz” dedi.

Faroz Yalı Spor Kulübü, bayram sonrası genel konseye gidecek. Yeni isimlerin de katılacağı genel şura sonrası birinci amaç 3. lige yükselmek olarak belirlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
imam hatipli kiz ogrenci ilceye birincilik ile dondu 5gWwuY4j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

İmam Hatipli kız öğrenci ilçeye birincilik ile döndü

Devrekli İmam Lisesi kız öğrenci ilçeye birinciliği elde ederek döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 8/A Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Çengelcik Zonguldak’ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında önemli bir başarıya imza atarak okunun gurur kaynağı oldu.

Ayşenaz Çengelcik il genelinde 40 öğrencinin katıldığı yarışmada temsil ettiği Devrek ilçesinden birinciliği elde ettiği başarıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Turnuvası’nda Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü İsmail Öztürk, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle bu turnuvaya öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Hande Bilgin Uraz’a oklum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Akademik başarının yanı sıra stratejik düşünme, sabır ve odaklanma gerektiren bu tür alanlarda öğrencilerimizin kendini göstermesi bizler için çok kıymetli. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi gönülden tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” diye konuştu

Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu başarıyla birlikte eğitimdeki nitelikli çalışmalarını bir kez daha ortaya koymuş bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin