Trabzon futbolunun esaslı kulüplerinden Trabzon Faroz Yalı Spor’un yapılacak olan genel şurasında Galatasaray’ın unutulmaz asbaşkanlarından Ergun Gürsoy’un oğlu Ömer Gürsoy idareye girecek.
Trabzon Futbolunun değerli kulüplerinden biri olan Faroz Yalı spor, önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği genel konseyde değerli isimleri listesine alıyor. Faroz Yalı Spor Kulübü Lideri İsmail Erkaya ve Lider Yardımcısı Salih Burak Demirkaya’nın, Galatasaray’ın unutulmaz asbaşkanlarından Trabzonlu Ergun Gürsoy’un oğlu Ömer Gürsoy’u idare konseyine almak için yaptığı görüşmeler olumlu sonuç verdi. Ergun Gürsoy, oğlu Ömer Gürsoy’un idareye girmesi için müsaade verdi.
Başkan Erkaya, Ergün Gürsoy’un kendileri için değerli bir kıymet olduğunu belirterek, “Kendisinin dayanağını her vakit ardımızda hissettik. Bundan sonra Ömer Gürsoy arkadaşımızla birlikte yol yürüyeceğiz” dedi.
Faroz Yalı Spor Kulübü, bayram sonrası genel konseye gidecek. Yeni isimlerin de katılacağı genel şura sonrası birinci amaç 3. lige yükselmek olarak belirlendi.


Yalı Spor’da Ömer Gürsoy yönetime girecek
Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği
Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.
Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

