Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2015 14:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yalçın, Site Sakinleriyle Buluştu

MHP Karabük 1. Sıra adayı işadamı Durmuş Yalçın, seçim çalışmaları kapsamında site sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşlarla istişare yaptı. Karabük’ün Safranbolu ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren MHP Karabük 1. sıra adayı Durmuş Yalçın, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker ve yönetimi, Safranbolu Belediyesi Meclis üyeleriyle beraber Yaşarkent Sitesi sakinleriyle buluştu. Karabük’ün eşrafına özellikle son 12 yıldan beri değer verilmediğini söyleyen Yalçın, milletvekili olduğunda Karabük ve eşrafına değer vereceğini belirterek Karabük’e yapılacak hizmetlerde izleyecekleri politikadan bahsetti. Yalçın, "Eski siyasi partilerde yer almış, milletvekilliği yapmış, belediye başkanlığı yapmış kişilerle, iş adamlarımızla, toplumun saygıdeğer bilgili insanlarıyla toplantılar yapacağız. Sizlerle de istişareler yaparak Karabük’te hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Allah’ın izniyle akılda olmayan hizmetleri yapacağımızdan emin olun.” dedi. Durmuş Yalçın , site sakinlerine katılımlarından ve düşüncelerini paylaştıklarından dolayı teşekkür ederek destek istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Ordu’da yeni gölet

Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hem kuraklığa karşı tedbir almak hem de tarım, hayvancılık ve turizme hizmet etmesi gayesiyle çalışmalarını başlattığı Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sona gelindi. Gölette incelemelerde bulunan Lider Güler, "Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer olacak" dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Gölköy ilçesine bağlı Uluvahta Yaylası’nda inşa edilen göleti turizme kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi grupları göl ve etrafında kamelya suramı, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına ise aralıksız devam ediyor.
Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, Uluvahta’ya kazandırılan göletin bölgenin cazibe merkezlerinden bir tanesi olacağını söyledi.

"Gölköy’e yeni bir hoşluk katacak"
Göletin tarımdan turizme çok taraflı bir çalışma olduğunu, mümkün yangınlarda itfaiye ve helikopter için su kaynağı olacağını aktaran Lider Güler, şöyle konuştu:
"19 ilçemizin 19’u da birbirinden hoş. Gölköy Uluvahta’da tam bir tabiat olağanüstüsü. Yayladaki alan daha önce boş bir alandı. Uluvahta Yayla Göleti ile bu alanı çok daha hoş bir alana çevirdik. Burası hem piknik alanı hem şenlik alanı tıpkı vakitte kış şenliklerinde de donması ile adeta bir buz pistine dönüşüyor. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer. Münasebetiyle burası artık hem balık tutulan, hoş vakit geçirilebilecek ve dingin su sporları yapılacak bir alan olacak. Etraf düzenlemeleri ile de burası çok daha hoş olacak ve Gölköy’ümüzün hoşluğuna hoşluk katacağız. Bir öteki yandan da mümkün bir yangında helikopterlerin ve itfaiyelerin su almasına imkan sunacağız. Bu manada da çok hoş bir kaynak olacak. Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz, güzel olsun."

Bizi sosyal medyadan takip edin