Yalçın Koşukavak: "Şu anda 7. sıradayız, play-off hattına girdik" - Karabük Haber Postası
yalcin kosukavak su anda 7 siradayiz play off hattina girdik YzFvyIxJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Yalçın Koşukavak: “Şu anda 7. sıradayız, play-off hattına girdik”

Boluspor Teknik Yöneticisi Yalçın Koşukavak, Çorum FK maçının akabinde, “Şu anda 7. sıradayız, play-off çizgisine girdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum, inşallah bu türlü kalmaya devam ederiz” dedi.

Trendyol 1. Lig 28. hafta müsabakasında Boluspor, deplasmanda Çorum FK’yı 2-0 mağlup etti. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında Boluspor Teknik Yöneticisi Yalçın Koşukavak değerlendirmelerde bulundu. Play-off sınırında kalmak için uğraş edeceklerini söz eden Koşukavak, “Ligin puantaj durumu çok sıkışık olduğundan ötürü iki ekibin da kazanınca play-off sınırına girebileceği bir maçtı. Yüksek konsantrasyonda oynamaya çalıştık lakin oyunun birinci yarısında topun içinde olduğumuz vakitlerde çok yeterli oynadığımız söylenemez. Vakit zaman da savunma duruşunda yanılgılar yaptık. Makûs bir birinci yarı oynadık. İkinci yarı daha düzgün oturduk. Topun içindeki o anları âlâ oynadık. Çok kıymetli bir galibiyet aldık. Şu anda 7. sıradayız, play-off sınırına girdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum, inşallah bu türlü kalmaya devam ederiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin