Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Aralık, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yakalanmamak için yorganların içine saklandı

Düzce’de polis ekiplerinin yaptığı operasyonda evin bodrumunda yorganların içine saklanan ve hakkında 20 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü aranan şahıslar şube müdürlüğü ekiplerince Ağa Mahallesi’nde operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda hakkında 20 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olan C. B. Polis ekiplerinin başarılı operasyonu ile yakalandı. Evin bodrumunda yorganların içine saklanan şahıs başarılı operasyon sonrasında yakalanarak cezaevine teslim edildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yağışların ardından ırmak köpürdü, rengi değişti

Bartın’da bir haftadır devam eden yağmur ve kar yağışının akabinde Bartın Irmağı’nın üzerinde köpük oluşurken rengi ise turuncuya dönüştü.
Bartın’da yaklaşık bir haftadır devam eden yağmur ve kar yağışının akabinde Bartın Irmağı’nın su düzeyi yükseldi. Irmağın üzerinde köpük oluşurken rengi ise turuncuya dönüştü. Çağlayan mevkiinde ise ırmağın bir kısmının turuncu renkte öteki kısımlarının ise şeffaf renkte aktığı görüldü.
Öte yandan, ırmakta geçen yıl da köpüklenme oluştuğu ve alınan numunelerden ise rastgele bir kirletici tespit edilemediği öğrenildi. Irmağın su düzeyi ise polis, belediye ve AFAD grupları tarafından taşkın riskine karşı yakından takip ediliyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.