Yakalanmamak için yorganların içine saklandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Aralık, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Yakalanmamak için yorganların içine saklandı

Düzce’de polis ekiplerinin yaptığı operasyonda evin bodrumunda yorganların içine saklanan ve hakkında 20 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü aranan şahıslar şube müdürlüğü ekiplerince Ağa Mahallesi’nde operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda hakkında 20 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olan C. B. Polis ekiplerinin başarılı operasyonu ile yakalandı. Evin bodrumunda yorganların içine saklanan şahıs başarılı operasyon sonrasında yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede alarm sesine aldiris etmeyen iki ayi goruntulendi EDMMRwwK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Gümüşhane’de alarm sesine aldırış etmeyen iki ayı görüntülendi

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Söğütağıl köyünde iki katlı bir evin bahçesine giren iki ayı, alarm sesine aldırış etmeden bahçede dolaştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, gece saatlerinde Söğütağıl köyünde meydana geldi. Aç kaldıkları tahmin edilen iki ayı, yerleşim alanına inerek bir evin bahçesine girdi. Bahçede bulunan alarm sisteminin devreye girmesine rağmen aldırış etmeyen ayılar, bir süre çevrede dolaştı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde ayıların rahat tavırlarla bahçede gezdiği ve zaman zaman çevreyi kontrol ettiği daha sonra ise gözden kaybolduğu görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin