Zonguldak’ta etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.
Zonguldak’ta sabah saatlerinde sağanak yağış kent merkezinde etkili oldu. Sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar yağmurdan korunmak için sağa sola kaçıştı. Bazı vatandaşlar poşetle yağmurdan korunmaya çalışırken bazı vatandaşlar ise dükkanların altına girdi. Sağanak yağışın hafta boyunca devam edeceği öğrenildi. Hava sıcakları ise 19 derecelere kadar geriledi.


Yağmura hazırlıksız yakalandılar
Kamyon ve otomobile çarpan araç takla attı: 2 yaralı
DÜZCE (İHA) – Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir araç önce kamyona, ardından ise başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyona, ardından da 81 FP 234 plakalı Toyota marka otomobile çarparak takla attı. Kazada, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

