Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Eylül, 2023 12:29 tarihinde yayınlandı
0

Yağmur Suyu Drenaj Hattı Çalışmaları Tamamlandı

Safranbolu Belediyesi tarafından aşırı yağışlar sonrası sel baskınlarının yaşanmaması için başlatılan yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları tamamlandı.

Safranbolu’da da kuvvetli yağışların oluşturduğu sel suları ilçenin üst bölgelerinde başlayıp, orta ve alt bölümüne doğru çoğalarak konut veya bahçelerde baskınlara neden oluyordu. Bunun önüne geçilmesi adına alınan kararla birlikte yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına 2023 Temmuz ayında start verildi. 1. Etapta İncekaya Caddesi, Şimşek Sokak, Tokatlı Caddesi, Çiftlik Caddesi üzerinde çalışmalarını sürdüren Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler 2. Etapta Eriklik Caddesi, Bulut Caddesi, Çiftlik Caddesi’nde de hat yapım çalışmalarını sonlandırdı. 2 etapta toplamda bin 200 metre alana yağmur suyu drenaj hattı çalışması yapıldı. Maliyeti 2 milyon TL’yi bulan projenin sona ermesi ile birlikte yağmur suyu baskınlarının önüne geçilebilecek.

Öte yandan Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarının ardından bozulan yollar yapılan sistemli çalışma ile Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği ekiplerince asfaltlandı.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin