Yağmur sonrası yollar göle döndü, mahalleli belediyeden mazgal istedi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İmsaka kalan --:--
yagmur sonrasi yollar gole dondu mahalleli belediyeden mazgal istedi w5EZ3ize jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Eylül, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Yağmur sonrası yollar göle döndü, mahalleli belediyeden mazgal istedi

Zonguldak’ın Merkez ilçesi Çaydamar Mahallesi’nde bulunan Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nde yağmur suyu drenaj sistemi yetersizliği vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Caddede menfez bulunmaması nedeniyle her yağmur yağışında su birikintileri oluşuyor, yol tamamen suyla kaplanıyor ve yayaların geçişine engel oluyor. Mahalle sakinleri, her yağmurda aynı durumun yaşandığını belirterek, belediye yetkililerinden bir an önce çözüm beklediklerini ifade ettiler. Özellikle yoğun yağışlarda yolun geçilmez hale geldiğini belirten mahalleliler, bu durumun hem yayalar hem de araç sürücüleri için büyük bir tehlike oluşturduğunu dile getirdi.

Yetkililerin acilen menfez yapımı için harekete geçmesi gerektiğini ifade eden bölge halkı, sorunun çözülmemesi durumunda daha büyük problemler yaşanabileceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda onlarca kus yolda telef olmus halde bulundu qjVHPWTz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da onlarca kuş yolda telef olmuş halde bulundu

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde yol üzerinde onlarca kuş telef olmuş halde bulundu.

Olay, Devrekani ilçesine bağlı Hacıhasan köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoldan geçen bir sürücü yol üzerinde çok sayıda kuşun hareketsiz şekilde bulunduğunu fark etti. Vatandaş henüz belirlemeyen sebeple telef olan kuşları cep telefonuyla görüntüledi. Vatandaş yaklaşık 50 kuşun ölü olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin