Zonguldak’ın Merkez ilçesi Çaydamar Mahallesi’nde bulunan Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nde yağmur suyu drenaj sistemi yetersizliği vatandaşları zor durumda bırakıyor.
Caddede menfez bulunmaması nedeniyle her yağmur yağışında su birikintileri oluşuyor, yol tamamen suyla kaplanıyor ve yayaların geçişine engel oluyor. Mahalle sakinleri, her yağmurda aynı durumun yaşandığını belirterek, belediye yetkililerinden bir an önce çözüm beklediklerini ifade ettiler. Özellikle yoğun yağışlarda yolun geçilmez hale geldiğini belirten mahalleliler, bu durumun hem yayalar hem de araç sürücüleri için büyük bir tehlike oluşturduğunu dile getirdi.
Yetkililerin acilen menfez yapımı için harekete geçmesi gerektiğini ifade eden bölge halkı, sorunun çözülmemesi durumunda daha büyük problemler yaşanabileceğini vurguladı.


Yağmur sonrası yollar göle döndü, mahalleli belediyeden mazgal istedi
Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi
15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.
Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.
Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.
Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

