Yağmur sonrası yollar göle döndü, mahalleli belediyeden mazgal istedi - Karabük Haber Postası
yagmur sonrasi yollar gole dondu mahalleli belediyeden mazgal istedi w5EZ3ize jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Eylül, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Yağmur sonrası yollar göle döndü, mahalleli belediyeden mazgal istedi

Zonguldak’ın Merkez ilçesi Çaydamar Mahallesi’nde bulunan Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nde yağmur suyu drenaj sistemi yetersizliği vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Caddede menfez bulunmaması nedeniyle her yağmur yağışında su birikintileri oluşuyor, yol tamamen suyla kaplanıyor ve yayaların geçişine engel oluyor. Mahalle sakinleri, her yağmurda aynı durumun yaşandığını belirterek, belediye yetkililerinden bir an önce çözüm beklediklerini ifade ettiler. Özellikle yoğun yağışlarda yolun geçilmez hale geldiğini belirten mahalleliler, bu durumun hem yayalar hem de araç sürücüleri için büyük bir tehlike oluşturduğunu dile getirdi.

Yetkililerin acilen menfez yapımı için harekete geçmesi gerektiğini ifade eden bölge halkı, sorunun çözülmemesi durumunda daha büyük problemler yaşanabileceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
222222
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
16 Nisan, 2026 13:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya, öğrencileri belediyede ağırladı

Yerel yönetimler dersi kapsamında Belediye Başkanı ile söyleşi yapmak isteyen öğrenciler, Başkan Özkan Çetinkaya’nın konuğu oldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma, Başkan Çetinkaya’nın kendini tanıtmasıyla başladı.

Başkan Çetinkaya, iki çocuğu olduğunu, yoğun iş temposu nedeniyle onları çok özlediğini ve çocuklarıyla vakit geçirmenin kendisi için en büyük mutluluk olduğunu belirtti. “Sizler de onlar gibi bizim evlatlarımızsınız. Sizlerin geleceği için çalışmaktan gurur duyuyoruz” diyen Çetinkaya, öğrencilerin belediye çalışmaları, sunulan hizmetler, hobileri ve hayalleri gibi merak ettikleri tüm soruları içtenlikle yanıtladı.

Karabük Belediyesi’nin çocuklara yönelik hizmetlerini hatırlatan Başkan Çetinkaya, kayak ve yüzme kursları, Sanatevi etkinlikleri ve tema parklar hakkında bilgi verdi. Ayrıca Aqua Park projesinin de bulunduğunu söyleyen Çetinkaya, öğrencilerden tam not aldı. Bir hobi edinmenin önemini vurgulayan Başkan, “Anne ve babalarınızı, öğretmenlerinizi üzmeyin; onlar sizin için her zaman en doğrusunu bilir” ifadelerini kullandı.

Programın sonunda öğrencilerin belediye başkanlığı makamını da görmek istemesi üzerine Başkan Çetinkaya, minik konuklarını makamında ağırladı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Çetinkaya, onlarla sohbet ederek hediyeler verdi. Ziyaret, sıcak ve samimi anların ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin