Zonguldak’ın Merkez ilçesi Çaydamar Mahallesi’nde bulunan Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nde yağmur suyu drenaj sistemi yetersizliği vatandaşları zor durumda bırakıyor.
Caddede menfez bulunmaması nedeniyle her yağmur yağışında su birikintileri oluşuyor, yol tamamen suyla kaplanıyor ve yayaların geçişine engel oluyor. Mahalle sakinleri, her yağmurda aynı durumun yaşandığını belirterek, belediye yetkililerinden bir an önce çözüm beklediklerini ifade ettiler. Özellikle yoğun yağışlarda yolun geçilmez hale geldiğini belirten mahalleliler, bu durumun hem yayalar hem de araç sürücüleri için büyük bir tehlike oluşturduğunu dile getirdi.
Yetkililerin acilen menfez yapımı için harekete geçmesi gerektiğini ifade eden bölge halkı, sorunun çözülmemesi durumunda daha büyük problemler yaşanabileceğini vurguladı.


Yağmur sonrası yollar göle döndü, mahalleli belediyeden mazgal istedi
Çorum’da otomobil bariyerlere çarptı: 2 yaralı
Çorum’un Alaca ilçesinde otomobilin bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Alaca-Yozgat karayolu Sincan köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.E. idaresindeki 50 ABF 652 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan A.C.K. yaralandı.
Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

