Yağmur Altında İntihar Girişimi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2016 13:43 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 12:01
0
0

Yağmur Altında İntihar Girişimi

Yağmur altında 6 katlı inşaatın iskelesine çıkarak intihara kalkışan işsiz Nail K. (28), polisin ikna çabasıyla indirildi.
Edinilen bilgiye göre Nail K., Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 6 katlı İl Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü inşaatının iskelesine çıkarak intihara kalkıştı. İtfaiye ekipleri yerde branda açarak önlem alırken, polis ekipleri iş istediğini söyleyen Nail K.’yi ikna etmeye çalıştı. Bir kişi, “Yalandan delilik yapıyor” diyerek intihar girişiminde bulunan gence tepki gösterdi. Bu sırada başlayan yağmurda Nail K. ıslandı. Bir süre sonra polisler tarafından ikna edilen Nail K., çatıya çıkarılıp binadan indirildi. Evli ve 2 çocuk babası şahıs, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rektor kirisiktan alparslan turkesi anma mesaji KyAnaLIr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Rektör Kırışık’tan Alparslan Türkeş’i anma mesajı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Alparslan Türkeş’i vefatının 29. yılında yayımladığı mesajla andı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefat yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Kırışık, mesajında Türkeş’in milletine bağlılığı, kararlı duruşu ve bıraktığı etkiye dikkat çekti. Hayatını milletine ve değerlerine adayan Türkeş’i rahmet ve saygıyla andığını ifade eden Kırışık, onun liderliğiyle ortaya koyduğu yaklaşımın toplumsal hafızadaki yerini koruduğunu belirtti.

Rektör Kırışık, Türkeş’in ortaya koyduğu vizyonun bugün de güçlü Türkiye idealine katkı sunmaya devam ettiğini vurgulayarak, “Mekânı cennet, makamı ali olsun” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin