Yağmur altında 6 katlı inşaatın iskelesine çıkarak intihara kalkışan işsiz Nail K. (28), polisin ikna çabasıyla indirildi.
Edinilen bilgiye göre Nail K., Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 6 katlı İl Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü inşaatının iskelesine çıkarak intihara kalkıştı. İtfaiye ekipleri yerde branda açarak önlem alırken, polis ekipleri iş istediğini söyleyen Nail K.’yi ikna etmeye çalıştı. Bir kişi, “Yalandan delilik yapıyor” diyerek intihar girişiminde bulunan gence tepki gösterdi. Bu sırada başlayan yağmurda Nail K. ıslandı. Bir süre sonra polisler tarafından ikna edilen Nail K., çatıya çıkarılıp binadan indirildi. Evli ve 2 çocuk babası şahıs, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.


Yağmur Altında İntihar Girişimi
Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü
Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.
Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

