Reklam
Reklam
yagma ve fuhus icin yer temini suclari hukumlusu yakalandi lXn15UaR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0

’Yağma ve fuhuş için yer temini’ suçları hükümlüsü yakalandı

Samsun’da yapma ve fuhuş için yer temin etmek cürümlerinden toplam 8 yıl 4 ay mahpus cezası bulunan bir kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un İlkadım ilçesinde, hakkında ’yağma ve fuhuş için yer temin etmek’ kabahatlerinden mutlaklaşmış 8 yıl 4 ay mahpus cezası bulunan A.O., polis tarafından enselendi. Yunus polisleri tarafından gözaltına alınan O.A., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Hükümlü tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sakin sehir savsatin sakli cenneti balik golu ilkbaharla buyuledi Dkm25rTV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 08:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Sakin Şehir Şavşat’ın saklı cenneti Balık Gölü ilkbaharla büyüledi

Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde bulunan Balık Gölü, ilkbaharla birlikte yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.

Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde ilkbaharın gelişiyle birlikte doğa yeniden canlandı. İlçeye bağlı Aşağıkoyunlu köyünde bulunan Balık Gölü, eşsiz manzarasıyla görenleri adeta büyüledi.

İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve bin 600 rakımda yer alan göl, çevresini saran ladin ve çam ormanlarıyla doğaseverlerin ilgisini çekiyor. İlkbaharla birlikte eriyen kar sularının beslediği göl çevresinde oluşan canlı doğa, kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

Köy içerisinde yer alan Balık Gölü, sakin atmosferi, temiz havası ve doğal güzelliğiyle özellikle şehir hayatından uzaklaşmak isteyenlerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin