’Yağma ve fuhuş için yer temini’ suçları hükümlüsü yakalandı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
yagma ve fuhus icin yer temini suclari hukumlusu yakalandi lXn15UaR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

’Yağma ve fuhuş için yer temini’ suçları hükümlüsü yakalandı

Samsun’da yapma ve fuhuş için yer temin etmek cürümlerinden toplam 8 yıl 4 ay mahpus cezası bulunan bir kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un İlkadım ilçesinde, hakkında ’yağma ve fuhuş için yer temin etmek’ kabahatlerinden mutlaklaşmış 8 yıl 4 ay mahpus cezası bulunan A.O., polis tarafından enselendi. Yunus polisleri tarafından gözaltına alınan O.A., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Hükümlü tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta bayram sabahi korkutan silah atma gelenegi Jf2Cmu2X
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta bayram sabahı korkutan silah atma geleneği

Zonguldak’ta yıllardır süregelen ve her bayram sabahı korku dolu anların yaşanmasına neden olan silahla havaya ateş açma geleneği bu Ramazan Bayramı’nda da devam etti.

Bayram namazının kılınmasının ardından silah sesleri yükselmeye başladı. Evlerinin balkonlarına, çatılarına ve sokak aralarına çıkan bazı kişiler havaya ateş açtı. Öte yandan, 2015 yılındaki Kurban Bayramı’nda Taşbaca Mahallesi’nde kurbanının kesilmesini bekleyen 64 yaşındaki Temel Civelek, kimliği belirsiz bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun hedefi olmuş, kurşunun sırtına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Silah sesleri üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçerek, ateş açan şahısları tespit etmek amacıyla mahalle aralarında geniş çaplı inceleme ve devriye çalışması başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin