Yağışlar Heyelana Neden Oldu - Karabük Haber Postası
674466b955339
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 15:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Yağışlar Heyelana Neden Oldu

Karabük Yenice karayolu üzerinde yağışlar sonrası yamaçtan koparak yola düşen kayalar ulaşımın aksamasına neden oldu.

Kısa süreli olarak trafiğe kapanan yol karayolları ekiiplerinin çalışması sonrası yeniden ulaşıma açıldı.
Karabük – Yenice Karayolu Alaçam Tüneli mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle yamaçtan kopan kayalar, yola düştü. Bu sırada yoldan herhangi bir aracın geçmemesi,muhtemel bir facianın önüne geçti. Tek şeridi kapanan yolda uzun araç kuyruğu oluşurken, ulaşım kontrollü olarak sağlandı. Karayolları ve İl Özel İdare Müdürlüğü ekipleri kaya parçalarını yoldan kaldırması sonucu kara yolu tamamen ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta trafik kazasi kamerada 2 yarali MX9j33eC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta trafik kazası kamerada: 2 yaralı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, C.E. idaresindeki 67 TN 846 plakalı otomobil, karşı yönden gelen M.T. yönetimindeki 21 AGU 680 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücü C.E. ile araçta yolcu olarak bulunan H.E. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralıların tedavisine başlanırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin