Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yağışla birlikte sahiller boş kaldı

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yağışla birlikte denizinde dalgalı olması neticesinde sahiller boş kaldı.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün uyarısı sonrasında Batı Karadeniz Bölgesinde yer yer yağış etkili oluyor. Yağışla birlikte denizin dalgalanması neticesinde Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sahillerde sessizliğe büründü. Kumsalda kuşlar ve az sayıda insan kaldı.
Meteorolojinin uyarısında, “Batı Karadeniz’de halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Düzce, Zonguldak, Bartın kıyı kesimlerinin yerel kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.
Yağışın 27 Temmuz 2024 saat 18.00’e kadar etkili olması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin