Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2023 04:48 tarihinde yayınlandı
0

3 yaşındaki torunu cinayete şahit oldu

Bolu’da geçtiğimiz gün gece saatlerinde İsmail Çetin’i(62) 3 yaşındaki torunun yanında, üzerinden otomobil ile geçerek öldüren kuşkulu İrfan Başkalayc ı(70) ve eşi A.B. adliyeye sevk edildi. Söz veren İrfan Başkalaycı’nın “Aramızda hasımlık vardı. Köyde karşılaştık. Aracından indi, elinde bıçak vardı. Bana saldıracağını düşündüm ve arabayı üzerine sürdüm. Öldürme kastım yoktu” dediği öğrenildi.

Olay, pazartesi günü saat 22.30 sıralarında Sultan köyünde meydana geldi. Uzun yıllardır, ortalarında hasımlık olduğu öğrenilen İsmail Çetin ve İrfan Başkalaycı, arabalarıyla seyir halindeyken köyde karşılaştı. Araçlarını durduran taraflar ortasında çıkan tartışma, hengameye dönüştü.

3 yaşındaki torunu cinayete şahit oldu

Daha sonra Başkalaycı, aracına binmek üzere olan Çetin’in içinde bulunduğu arabaya çarptı. Çarpmanın tesiriyle İsmail Çetin araçtan yola düştü. 3 yaşındaki torunun da yanında bulunduğu İsmail Çetin yerden kalkamazken İrfan Başkalaycı, araçla başını ezdi. Çetin, olay yerinde ömrünü yitirdi. 3 yaşındaki torunu ise cinayetin yaşandığı anlara şahit oldu.

İsmail Çetin’in cansız vücudu, savcılık ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin akabinde otopsi süreçleri için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nin morguna kaldırıldı. Çetin’in cenazesi dün Sultan köyünde ikindi namazının akabinde toprağa verildi.

Adliyeye sevk edildi

İl Jandarma Komutanlığı takımları, İrfan Başkalaycı’yı dün akşam saatlerinde Saraycık köyü mevkisinde eşi A.B. ile birlikte aracıyla seyir halindeyken yakalayıp, gözaltına aldı. Başkalaycı ile olay sırasında ve sonrasında yanında olan eşi jandarmadaki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

İfade veren İrfan Başkalaycı’nın “Aramızda hasımlık vardı. Köyde karşılaştık. Aracından indi, elinde bıçak vardı. Bana saldıracağını düşündüm ve arabayı üzerine sürdüm. Öldürme kastım yoktu” dediği öğrenildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kiraz toplamak icin ciktigi agactan dustu dwAac7uW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü

Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.

Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin