Demir Kartal Spor Kulübü Sezona Galibiyetle Başladı
2024-2025 Tekerlekli Basketbol Süper Ligi'ndeki temsilcimiz Demir Kartal Spor Kulübü, sezonun ilk maçında Pamukkale Belediyesi'ni 65-43 yenerek sezona galibiyetle başladı. Karşılaşma boyunca üstün bir performans sergileyen Demir Kartal Spor Kulübü, bu galibiyetle lige güçlü bir giriş yaptı.
Karabük GHSİM SK, İzmit Spor'u 3-0 Mağlup Etti
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü (GHSİM SK), bugün İzmit Spor ile karşı karşıya geldi. Karabük Yenimahalle Spor Salonu’nda oynanan maçta Karabük GHSİM SK, rakibini 3-0'lık skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.
AK Parti Karabük Teşkilatı “Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu” Eğitim Kampına katıldı
AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve ilçe başkanları, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ile AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu” eğitim kampına katıldı.
Teşkilatın sahadaki etkinliğini artırmak, liderlik vasıflarını geliştirmek ve teşkilat mensuplarını güncel gelişmelerle donatmak amacıyla düzenlenen kampta; AK Parti’nin kalkınma ve hizmet yolculuğundan dış politikaya, sahada karşılaşılan sorunlardan dezenformasyonla mücadeleye kadar birçok önemli başlık ele alındı.
Eğitimlerde, bakanlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ve alanında uzman isimler sahne aldı. Katılımcılara verilen bu yoğun eğitimler sayesinde teşkilat mensuplarının siyasi iletişim becerilerinin gelişmesi, sahada daha donanımlı ve etkili hale gelmeleri amaçlandı.
Ferhat Salt: “Teşkilatımızın Fikren ve Zihnen Güçlenmesini Önemsiyoruz”
AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Teşkilat Akademisi’ni partinin omurgasını sağlamlaştıran stratejik bir adım olarak niteleyerek, “Teşkilatımızın hem zihnen hem fikren güçlenmesi adına düzenlenen bu eğitimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
Erdoğan’ın Vizyonu İlham Verdi
Eğitim kampının kapanışı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarıyla gerçekleştirildi. Bu özel buluşmayı “Sadece ülkemizin değil, tüm mazlum coğrafyaların umudu olan liderle yapılan tarihi bir kapanış” sözleriyle tanımlayan İl Başkanı Salt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarında; millet sevdası, kararlılık ve vizyonun güçlü yansımalarını gördüklerini vurguladı.
Ferhat Salt, “Cumhurbaşkanımızın liderliği sayesinde Türkiye içeride istikrarı sağlamış, dış politikada adaletin sesi olmuştur. ‘Dünya beşten büyüktür’ diyerek küresel sisteme meydan okuyan bu büyük liderin, milletimizin ve ümmetin yolunu aydınlatmaya devam etmesini temenni ediyorum. Rabbim kendisine uzun ömür, sağlıklı ve güçlü bir liderlik nasip etsin.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve bin 200 teşkilat mensubunun katıldığı eğitim kampında Karabük, güçlü bir temsil ortaya koydu. İl Başkanı Ferhat Salt’ın yanı sıra Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın, Yenice İlçe Başkanı Ahmet Mısırlı, Eskipazar İlçe Başkanı Ahmet Aydemir, Eflani İlçe Başkanı Hüseyin Ersoy ve Ovacık İlçe Başkanı Metin Akkaya da programda yer aldı.
Teşkilatın Gücü, Türkiye Yüzyılı’nın Teminatıdır
AK Parti Karabük Teşkilatı, Türkiye Yüzyılı vizyonuna giden bu kutlu yürüyüşte sahadaki gücünü artırarak yoluna devam ediyor. Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu, bu vizyonun en önemli yapı taşlarından biri olarak teşkilat mensuplarına ilham vermeye devam edecek.