Düzce’de virajı alamayan otomobil şarampole uçarak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Çamköy Bağlantı yolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Düzce’den Akçakoca istikametine seyir halinde olan A.G. idaresindeki 28 AAT 551 plakalı Toyota marka otomobil, Sancaklar mevkiinde sürücüsünün virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçarak takla attı. Kazayı görenlerin ihbarı ile bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Takla atan otomobilden çıkarılan sürücü A.G. ile yanında yolcu olarak bulunan N.K. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Virajı alamayan otomobil takla attı: 2 yaralı
Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi
Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.
Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.
Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.
Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

