Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 08:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Virajı alamayan araba köprüden uçtu: 2 yaralı

Kastamonu’da şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araba, köprü korkuluklarını kırarak dereye düştü. Hurda yığınına dönen arabadaki 2 kişi yaralı olarak kurtuldu.
Kaza, Çatalzeytin ilçesine bağlı Paşalı köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, Çatalzeytin ilçe merkezinden Karacakaya istikametine seyir halinde olan Rıfat Açıkgöz yönetimindeki 34 TV 9815 plakalı araba, Paşalı köyü mevkiinde virajı alamayarak köprünün korkulukları kırdı ve yaklaşık 10 metre yükseklikten dereye düştü. Kazada araba hurda yığınına dönerken, şoför Rıfat Açıkgöz ile yanında yolcu olarak bulunan Haydar Özcan yaralandı.
Çevreden geçen öbür şoförlerin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve sıhhat grupları sevk edildi. Yaralılar, bulundukları yerden jandarma ve sıhhat gruplarının yardımıyla çıkarılarak Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralılar Rıfat Açıkgöz ile Haydar Özcan, Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi’nde yapılan birinci müdahalenin akabinde İnebolu İlçe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Hurda yığınına dönen araba vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri yapan motosikletliler sivil trafik ekiplerine takıldı

Düzce’de şikayetlerin yoğun geldiği Üniversite hastanesi otoparkında sivil kontrol yapıldı. Akrobasi hareketleri yapan motosiklet şoförlerine cezai süreç uygulandı.
Düzce Üniversitesi Hastanesinin otoparkında son günlerde artan şikayetler üzerine bölgede polis gruplarınca kontrol yapıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü grupları daima şikayetlerin geldiği Düzce Üniversitesi otoparkında sivil kontrol gerçekleştirdi. Bölgede bulunan motosiklet şoförlerinin akrobasi hareketleri, abartı egzoz ile yaptıkları hareketler sivil trafik takımlarınca kayıt altına alındı. Otopark çıkışında da yapılan kontrol ile birlikte onlarca motosikletli şoför kontrole alındı. Bir çok hususta yapılan kontrolde hem akrobasi hareketleri yapan hem abartı egzozlarla ilerleyen yahut eksikleri olan şoförlere çeşitli hususlardan binlerce lira cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin