Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 08:48 tarihinde yayınlandı
0

Virajı alamayan araba köprüden uçtu: 2 yaralı

Kastamonu’da şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araba, köprü korkuluklarını kırarak dereye düştü. Hurda yığınına dönen arabadaki 2 kişi yaralı olarak kurtuldu.

Kaza, Çatalzeytin ilçesine bağlı Paşalı köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, Çatalzeytin ilçe merkezinden Karacakaya istikametine seyir halinde olan Rıfat Açıkgöz yönetimindeki 34 TV 9815 plakalı araba, Paşalı köyü mevkiinde virajı alamayarak köprünün korkulukları kırdı ve yaklaşık 10 metre yükseklikten dereye düştü. Kazada araba hurda yığınına dönerken, şoför Rıfat Açıkgöz ile yanında yolcu olarak bulunan Haydar Özcan yaralandı.

Çevreden geçen öbür şoförlerin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve sıhhat grupları sevk edildi. Yaralılar, bulundukları yerden jandarma ve sıhhat gruplarının yardımıyla çıkarılarak Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralılar Rıfat Açıkgöz ile Haydar Özcan, Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi’nde yapılan birinci müdahalenin akabinde İnebolu İlçe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Hurda yığınına dönen araba vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fikri mulkiyet gununde zonguldakta farkindalik programi tVKAgTST
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Fikri Mülkiyet Günü’nde Zonguldak’ta farkındalık programı

Zonguldak’ta Dünya Fikri Mülkiyet Günü kapsamında program düzenlendi. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Uygar Keskin, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, BEUN öğretim üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Zonguldak Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen programda, il genelinde farkındalık oluşturulması hedeflendi. Etkinlikte Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Devrek Dev Bazaar Kooperatifi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı temsilcileri sunum yaptı.

Katılımcılara; patent, faydalı model, marka, tasarım ve coğrafi işaret süreçleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Programda konuşan Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Şermin Akkayalı, fikri mülkiyetin öğrenciler açısından önemine değinerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

2026 yılı teması “Spor” kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik “Spor Alanında İnovasyon” yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, İl Milli Eğitim Müdürü Uygar Keskin tarafından takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin