Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Eylül, 2018 13:16 tarihinde yayınlandı
0

Vinçle çardak ve salıncak çalan 4 kişi yakalandı 

Karabük’te bir yurdun önündeki çardak ve salıncağı vinç yardımıyla çalan 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan A.L.O’ya ait kız öğrenci yurdunun önünde bulunan bir adet ahşap çardak ve 2 adet ahşap salıncağın çalınması olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekiplerin yaptıkları çalışmalar sonucunda malzemelerin K.Ç. (22), R.Ü.(19), M Ü. (20), ve E.K.(20) isimli şahıslar tarafından traktör vinç yardımı ile çaldıkları belirlenirken, şüpheliler gözaltına alındı.

Güvenlik kamerasından yapılan incelemelerde şüphelilerin çaldıkları malzemeleri Balıklar kayası kavşağından üniversite mahallesi istikametine geçirdikleri ortaya çıktı. 5 bin TL değeri olduğu belirtilen malzemeler sahibine teslim edilirken, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin