Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Eylül, 2018 13:16 tarihinde yayınlandı
0

Vinçle çardak ve salıncak çalan 4 kişi yakalandı 

Karabük’te bir yurdun önündeki çardak ve salıncağı vinç yardımıyla çalan 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan A.L.O’ya ait kız öğrenci yurdunun önünde bulunan bir adet ahşap çardak ve 2 adet ahşap salıncağın çalınması olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekiplerin yaptıkları çalışmalar sonucunda malzemelerin K.Ç. (22), R.Ü.(19), M Ü. (20), ve E.K.(20) isimli şahıslar tarafından traktör vinç yardımı ile çaldıkları belirlenirken, şüpheliler gözaltına alındı.

Güvenlik kamerasından yapılan incelemelerde şüphelilerin çaldıkları malzemeleri Balıklar kayası kavşağından üniversite mahallesi istikametine geçirdikleri ortaya çıktı. 5 bin TL değeri olduğu belirtilen malzemeler sahibine teslim edilirken, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gedik pilicten boluda duzenlenen ulusal ascilik kampina onemli destek 9JTmJAxL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Gedik Piliç’ten Bolu’da düzenlenen Ulusal Aşçılık Kampına önemli destek

Türkiye’de kanatlı eti sektörünün lider kuruluşlarından Gedik Piliç, Bolu’da gerçekleştirilen Ulusal Aşçılık Kampı’nın ana sponsorları arasında yer aldı. 200’ü aşkın katılımcının bulunduğu organizasyonda hazırlanan tüm tavuk yemeklerinde Gedik Piliç’in ürünleri kullanıldı. Şefler, aşçı adayları ve sektör profesyonellerini buluşturan kamp, gastronomi dünyasına önemli katkılar sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, mesleki gelişimi desteklemek amacıyla Bolu’da yoğun katılımla gerçekleştirilen Ulusal Aşçılık Kampı başarıyla tamamlandı. Usta şefler, aşçı adayları ve sektör profesyonellerinden oluşan 200’ü aşkın katılımcının yer aldığı organizasyonda hazırlanan tüm tavuk yemeklerinde Gedik Piliç’in ürünleri tercih edildi. Kamp süresince katılımcılar, farklı pişirme teknikleri ve özel reçeteler üzerinde çalıştı.

Şefler ve aşçı adayları aynı mutfakta buluştu

Gedik Piliç sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyon, gastronomi sektörünün farklı paydaşlarını aynı çatı altında bir araya getirdi. Kamp boyunca düzenlenen eğitimlerde alanında uzman şefler deneyimlerini paylaşırken, aşçı adayları da profesyonel mutfak uygulamalarında aktif rol aldı. Ayrıca etkinlikte, tavuk ürünlerinin mutfaktaki çok yönlülüğü yenilikçi sunumlarla sergilendi. Katılımcılar tarafından hazırlanan özel tarifler ilgi görürken, kamp mesleki gelişim ve sektör içi networking açısından da önemli fırsatlar sundu.

Açıklamada, kaliteli üretim, lezzet ve gıda güvenliği odaklı yaklaşımını sürdüren Gedik Piliç’in, gastronomi sektörüne katkı sağlayan bu tür organizasyonlara, sektör iş birliklerine ve sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin