Vinçle çardak ve salıncak çalan 4 kişi yakalandı  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Eylül, 2018 13:16 tarihinde yayınlandı
0
0

Vinçle çardak ve salıncak çalan 4 kişi yakalandı 

Karabük’te bir yurdun önündeki çardak ve salıncağı vinç yardımıyla çalan 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan A.L.O’ya ait kız öğrenci yurdunun önünde bulunan bir adet ahşap çardak ve 2 adet ahşap salıncağın çalınması olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekiplerin yaptıkları çalışmalar sonucunda malzemelerin K.Ç. (22), R.Ü.(19), M Ü. (20), ve E.K.(20) isimli şahıslar tarafından traktör vinç yardımı ile çaldıkları belirlenirken, şüpheliler gözaltına alındı.

Güvenlik kamerasından yapılan incelemelerde şüphelilerin çaldıkları malzemeleri Balıklar kayası kavşağından üniversite mahallesi istikametine geçirdikleri ortaya çıktı. 5 bin TL değeri olduğu belirtilen malzemeler sahibine teslim edilirken, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
halil oflu yonetim kadrosuyla ilk toplantisini gerceklestirdi N636zw4N
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Halil Oflu yönetim kadrosuyla ilk toplantısını gerçekleştirdi

Zonguldak Orman Bölge Müdürü olarak atanan Halil Oflu, bölge müdürlüğü üst yönetimiyle tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda öz geçmişi hakkında bilgiler veren Bölge Müdürü Oflu, ardından üst yönetimde görev yapan personelden bireysel olarak bilgi aldı.

“Sorumluluk alanında yürütülen tüm çalışmalarda ekip ruhu esas alınacak”

Gerçekleştirilen toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Halil Oflu; “Ormancılığın sadece teknik bir görev değil; aynı zamanda büyük bir sorumluluk, güçlü bir koordinasyon ve ortak akıl gerektiren bir kamu hizmet. Kurum kültürünün güçlendirilmesi, hizmet kalitesinin artırılması ve sahadaki başarının sürdürülebilir hale gelmesi adına birlik, disiplin ve uyum içerisinde çalışmak ok önemli. Her kademedeki personelin bilgi, tecrübe ve gayretinin kurumsal başarıya doğrudan katkı sunuyor. Bölge müdürlüğünün sorumluluk alanında yürütülen tüm çalışmalarda ekip ruhu esas alınacaktır” dedi.

“Üretim yoğun bir bölge müdürlüğüyüz”

Vatandaş odaklı, çözüm üreten ve sahaya hâkim bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını ifade eden Oflu, “Aldığımız bayrağı birlikte daha yukarı, daha ileri taşıyacağız. Güven temelli, sonuç odaklı bir çalışma anlayışıyla; söz ile eylemi aynı çizgide buluşturacağız. Herkes kendi görev alanında çözüm üreten, sorumluluk alan bir duruş sergileyecek. Üretim yoğun bir bölge müdürlüğüyüz. Bu bilinçle daha titiz, daha hızlı ve daha kararlı çalışarak kurumumuza yakışır performansı ortaya koyacağız. İşimizi sadece yapmak için değil, iyi yapmak için çalışacağız. Çünkü ancak o zaman gerçek kurumsal katma değer üretiriz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin