Reklam
Reklam

Vinçle çardak ve salıncak çalan 4 kişi yakalandı 

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Eylül, 2018 13:16 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te bir yurdun önündeki çardak ve salıncağı vinç yardımıyla çalan 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan A.L.O’ya ait kız öğrenci yurdunun önünde bulunan bir adet ahşap çardak ve 2 adet ahşap salıncağın çalınması olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekiplerin yaptıkları çalışmalar sonucunda malzemelerin K.Ç. (22), R.Ü.(19), M Ü. (20), ve E.K.(20) isimli şahıslar tarafından traktör vinç yardımı ile çaldıkları belirlenirken, şüpheliler gözaltına alındı.

Güvenlik kamerasından yapılan incelemelerde şüphelilerin çaldıkları malzemeleri Balıklar kayası kavşağından üniversite mahallesi istikametine geçirdikleri ortaya çıktı. 5 bin TL değeri olduğu belirtilen malzemeler sahibine teslim edilirken, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin