Samsun’un Vezirköprü ilçesinde yerli karpuz tezgahlarda yerini aldı.
Vezirköprü’de hasat edilen yerli karpuz, pazar tezgahlarını süslemeye başladı. Karpuz üreticisi kendi ürettiği karpuzu satışa sundu. Pazar tezgahlarını ziyaret eden Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya , “Bugün ilçemiz sebze ve meyve pazarındayız. Karacaören Mahallemiz çiftçilerimizden Tuncay Öztürk ve Ensar Öztürk kendi ürettikleri yerli karpuzları bu hafta pazara indirdiler, biz de ziyaretlerinde bulunduk. Rabb’imden bol bereketli kazançlar diliyorum. Yaz aylarında sofralarımızdan karpuz eksik olmasın, gazlı içeceklerin yerini karpuz alsın. Hem sosyal mesajımızı vermiş hem de yerli üreticimizi desteklemiş oluruz” dedi.
Karpuz Üreticisi Tuncay Öztürk, “Bizlere her konuda yardımcı olan Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya’nın tezgahlarımızı ziyaret ederek bilgi almasından mutlu olduk. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Vezirköprü karpuzu tezgahlarda
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

