Samsun’un Vezirköprü ilçesinde yerli karpuz tezgahlarda yerini aldı.
Vezirköprü’de hasat edilen yerli karpuz, pazar tezgahlarını süslemeye başladı. Karpuz üreticisi kendi ürettiği karpuzu satışa sundu. Pazar tezgahlarını ziyaret eden Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya , “Bugün ilçemiz sebze ve meyve pazarındayız. Karacaören Mahallemiz çiftçilerimizden Tuncay Öztürk ve Ensar Öztürk kendi ürettikleri yerli karpuzları bu hafta pazara indirdiler, biz de ziyaretlerinde bulunduk. Rabb’imden bol bereketli kazançlar diliyorum. Yaz aylarında sofralarımızdan karpuz eksik olmasın, gazlı içeceklerin yerini karpuz alsın. Hem sosyal mesajımızı vermiş hem de yerli üreticimizi desteklemiş oluruz” dedi.
Karpuz Üreticisi Tuncay Öztürk, “Bizlere her konuda yardımcı olan Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya’nın tezgahlarımızı ziyaret ederek bilgi almasından mutlu olduk. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Vezirköprü karpuzu tezgahlarda
Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız dualarla anıldı
Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız, şehadetinin sene-i devriyesinde kabri başında dualarla anıldı.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde, 2016 yılında terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen polis memuru Uğur Yıldız, Kastamonu’daki kabri başında anıldı. İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, Uğur Yıldız’ın şehadetinin sene-i devriyesi ve Kurban Bayramı dolayısıyla, annesi Fahriye Yıldız’ı evinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından Şehit Uğur Yıldız’ın kabri ziyaret edildi. Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan, şehit polis memurunun eşi Perihan Yıldız, annesi Fahriye Yıldız, yakınları, gaziler, emniyet teşkilatı mensupları ve Kastamonu Müftülüğü personelleri, Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız’ın kabri başında dua etti. Şehitlikteki şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

