Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Veysel Bilen: “Basketbol şubesini kapatmadık, sadece lige katılmadık”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor A. Ş. Başkanvekili Veysel Bilen, Samsunspor Basketbol Takımı’nın kapatılmadığını, sadece bu sezon lige katılma haklarından vazgeçtiklerini söyledi.

Geçen sezon Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Samsunspor Basketbol Takımı, gerekli bütçeyi sağlayamadıkları için bu sene lige katılmama kararı aldıklarını açıklamıştı. Başkanvekili Veysel Bilen bugün yaptığı toplantıda derneğin basketbol şubesini kapatmadıklarını, bu yıl ligde oynama haklarından feragat ettiklerini, 2025 Ağustos’unda yapılacak olağan genel kurulda seçilecek yeni yönetimin basketbol şubesi hakkındaki kararı vereceğini söyledi. Bilen ayrıca federasyonun, Basketbol 1. Ligi’nde maçlara çıkmayacak Samsunspor Basketbol Takımı’nın bu sene küme düşürülüp düşürülmeyeceğini daha sonrasında kendilerine bildireceğini ifade etti.

“Basketbolu kapatmadık, lige katılmama kararı aldık”

Lige katılmama kararı aldıklarını belirten Veysel Bilen, “Kulübümüz derneğinin faaliyetlerinden biri de basketboldu. Basketbol şubesi devam ediyor. Şubenin kapanması söz konusu değil. Biz sadece bu sene lige katılma hakkımızdan vazgeçtik. Basketbolun şube olarak devamı var, altyapıda çalışmalar akademik olarak devam edecek ama liglere katılmama kararı aldık. Küme düşme konusunda 2 görüş var. Biz kuraya katılmayacağımızı federasyona bildirdik. Önceden bu bilgiyi verdiğimiz için bir görüş mevcut hakkında devam edeceği görüşünde. Çünkü gerekçeli olarak lige katılmadık. Bir kısım görüş de bu ligde devam edilemeyeceğini, bir alt lige düşürüleceği görüşünde. Zaten Samsunspor şu anki ligin bir altından başlamıştı. Fark eden bir şey yok. Genel kurul ne karar verirse, o doğrultuda hareket edilecektir. 2025 Ağustos’ta genel kurul yapılacak. O dönem geldiğinde aday olmak isteyen olur. Genel kurul neyi uygun görürse alınacak karara uyarız” dedi.

“Gaziantep FK galibiyet bizi şımartmamalı”

Süper Lig’de mücadele eden futbol takımı hakkında da bilgiler veren Bilen, “Gaziantep FK’yı yenerek uzun süre sonra ilk deplasman galibiyetimizi aldık. Biz bize yeteriz dedik. Beşiktaş ve Gaziantep FK maçında oyuncu gurubumuzun ne kadar karakterli olduğunu gördük. Geçen yıl yeterli performansı gösteremeyen oyuncularımızdan birkaçının bu sene yeni transfer gibi takıma katkı vermeye başlamış olması bizi memnun etti. Gelecek için ümit verdi. Bu bizi şımartmamalı. Erken havaya girmememiz lazım. Lig çok uzun maraton. İşi başından sıkı tutup, korkulu rüya görmeden sezon sonunda zor gibi görünen sezonu başarılı bitirip, gelecekteki aydınlık günlere kucak açmak istiyoruz. Ertelenen Başakşehir maçının olduğu fikstürde 1461 Trabzon ekibiyle bir hazırlık maçı oynayacağız. Daha sonra da deplasmanda karşılaşacağız Hatayspor maçına hazırlanacağız. Biz gelecek adına daha iyi olsun, başarılı olalım diye gece gündüz çalışıyoruz. Sezon sonunda el birliği ile Samsunspor’u özlenen noktaya getirmiş olacağız” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin