Veysel Bilen: "2025’in Samsunspor için başarılarla geçmesini temenni ediyorum" - Karabük Haber Postası
veysel bilen 2025in samsunspor icin basarilarla gecmesini temenni ediyorum WZRNPVH6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Aralık, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Veysel Bilen: “2025’in Samsunspor için başarılarla geçmesini temenni ediyorum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Lider Vekili Veysel Bilen, kulübün düzenlediği ’Yeni yıla merhaba’ etkinliğinde birlik ve beraberlik iletisi verirken, grubun yeni yılda da muvaffakiyetinin devam edeceğini söyledi.

Samsunspor A.Ş. idaresi, antrenörler, altyapı, A ekip kulüp ve şirket işçisiyle Nuri Asan Tesisleri’nde ’Yeni yıla merhaba’ etkinliğinde bir ortaya geldi. Birlik ve beraberlik iletisinin verildiği aktiflikte Samsunspor Lider Vekili Veysel Bilen açıklamalarda bulundu. Bilen, “Geçtiğimiz yıllarda nasıl birlikte, birlikte başarılara, imza attıysak, 2024 yılı boyunca da düzgün makus günlerimiz olsa da birlik ve beraberliğimizden hiç ödün vermeden ve dönem başında liderimizin belirttiği ’Biz bize yeteriz’ mottomuzla, bu seneyi de başarılarla kapatmak üzereyiz. Bu hususta emeği geçen futbolcu kardeşlerime, teknik grubumuza, sportif yöneticimize ve bütün takım arkadaşlarımıza, şahsım, kulübüm ve Yönetim Kurulu Liderimiz Başkan Yüksel Yıldırım ismine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

2025 yılının başarılarla geçmesi temennisinde bulunan Veysel Bilen, “2025 yılının topluluğumuz, grubumuz için, başarılarla dolu maksatlarına ulaşmış bir dönem geçirmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Her birinize Samsun ve Samsunspor’a verdiğiniz katkıdan ötürü teşekkür ediyorum. Bu katkınızın devamını diliyorum. Yeni yılın tüm çalışma arkadaşlarıma evvel sıhhat, memnunluk, iyilik ve huzur dolu günler getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Bilen ayrıyeten 19 Mayıs Stadyumu’nda bulunan Store 55’in kapasitesinin 3 katına çıkarıldığını ve Trabzonspor maçı öncesi kapılarını taraftara açacaklarını da kelamlarına ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fefeeffe
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
28 Mart, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.03.2026 15:19
0
0

İL GENEL BAŞKANLIĞINDA KRİTİK VİRAJ

Karabük’te 1 Nisan’da gerçekleştirilecek İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimleri öncesinde siyasi hareketlilik artarken, süreçte belirleyici rolün AK Parti teşkilatında olacağı ifade edildi.

Karabük’te 1 Nisan’da yapılacak İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimi öncesinde siyasi hareketlilik giderek artıyor. Mevcut Başkan Ahmet Sözen’in yeniden aday olacağını açıklamasının ardından Mesut Aydın, Ertan Mısırlı ve Hasan Yıldırım da başkanlık için yarışa katıldıklarını açıkladı. Böylece seçim öncesi aday sayısının artması, özellikle iktidar kanadında dengeleri daha da hassas hale getirdi.

Siyasi kulislerde ismi sıkça geçen Ahmet Okan Kirman ise henüz resmi bir adaylık açıklamasında bulunmadı. Konuyla ilgili gazetemize kısa bir değerlendirme yapan Kirman, bugüne kadar hiçbir zaman “adayım” şeklinde bir beyanı olmadığını vurgulayarak, bireysel bir başvurusunun da söz konusu olmadığını ifade etti. Kirman, dikkat çeken açıklamasında kendisinin görev adamı olduğunu belirterek, “görev istenmez, verilir” sözleriyle, teşkilatın kendisine görev vermesi halinde sorumluluk almaktan kaçınmayacağını dile getirdi.

Her ne kadar resmi bir adaylık açıklaması yapmamış olsa da Kirman’ın, toplumun farklı kesimlerinden destek gördüğü ve isminin güçlü bir alternatif olarak konuşulmaya devam ettiği gözlemleniyor.  Kirman’a gelen destek, seçim sürecinde dengelerin son ana kadar değişebileceğine işaret ediyor.

Öte yandan Ferhat Salt’ın da önümüzdeki günlerde partisinin 11 İl Genel Meclisi üyesiyle bir araya gelerek nihai kararı kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

SAYISAL DENGELER BELİRLEYİCİ OLACAK

Karabük İl Genel Meclisi toplam 17 üyeden oluşurken, dağılımda AK Parti 11, MHP 4 ve CHP ise 2 üyeyle temsil ediliyor. AK Parti’nin mecliste sayısal üstünlüğü bulunmasına rağmen, birden fazla adayla seçime gidilmesi halinde oyların bölünme ihtimali dikkat çekiyor. Bu senaryoda, MHP ve CHP’nin toplam 6 oyu kritik bir rol oynayabilir ve seçim sonucunu doğrudan etkileyebilir.

Seçim, meclis üyeleri arasında kapalı oy ve açık tasnif yöntemiyle gerçekleştirilecek. 1 Nisan’a kısa bir süre kala gözler özellikle AK Parti cephesinden yapılacak resmi açıklamalara çevrilmiş durumda. Aday sayısının artması ve kulislerde konuşulan isimler, seçim yarışının beklenenden daha çekişmeli geçeceğine işaret ediyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin