SAMSUN (İHA) – Samsunspor Lider Vekili Veysel Bilen, kulübün düzenlediği ’Yeni yıla merhaba’ etkinliğinde birlik ve beraberlik iletisi verirken, grubun yeni yılda da muvaffakiyetinin devam edeceğini söyledi.
Samsunspor A.Ş. idaresi, antrenörler, altyapı, A ekip kulüp ve şirket işçisiyle Nuri Asan Tesisleri’nde ’Yeni yıla merhaba’ etkinliğinde bir ortaya geldi. Birlik ve beraberlik iletisinin verildiği aktiflikte Samsunspor Lider Vekili Veysel Bilen açıklamalarda bulundu. Bilen, “Geçtiğimiz yıllarda nasıl birlikte, birlikte başarılara, imza attıysak, 2024 yılı boyunca da düzgün makus günlerimiz olsa da birlik ve beraberliğimizden hiç ödün vermeden ve dönem başında liderimizin belirttiği ’Biz bize yeteriz’ mottomuzla, bu seneyi de başarılarla kapatmak üzereyiz. Bu hususta emeği geçen futbolcu kardeşlerime, teknik grubumuza, sportif yöneticimize ve bütün takım arkadaşlarımıza, şahsım, kulübüm ve Yönetim Kurulu Liderimiz Başkan Yüksel Yıldırım ismine şükranlarımı sunuyorum” dedi.
2025 yılının başarılarla geçmesi temennisinde bulunan Veysel Bilen, “2025 yılının topluluğumuz, grubumuz için, başarılarla dolu maksatlarına ulaşmış bir dönem geçirmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Her birinize Samsun ve Samsunspor’a verdiğiniz katkıdan ötürü teşekkür ediyorum. Bu katkınızın devamını diliyorum. Yeni yılın tüm çalışma arkadaşlarıma evvel sıhhat, memnunluk, iyilik ve huzur dolu günler getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
Bilen ayrıyeten 19 Mayıs Stadyumu’nda bulunan Store 55’in kapasitesinin 3 katına çıkarıldığını ve Trabzonspor maçı öncesi kapılarını taraftara açacaklarını da kelamlarına ekledi.


100
Veysel Bilen: “2025’in Samsunspor için başarılarla geçmesini temenni ediyorum”
519
Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı
Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

