blank
Ramazan Öztürk tarafından
16 Mart, 2024 17:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

VERGİLİ: “VATANDAŞIN EKMEĞİ İLE OYNUYORLAR”

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili AK Parti Adayı Özkan Çetinkaya’nın “Halk Ekmek zararına satış yapıyor” sözlerine çok sert tepki cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde Halk Ekmeğin ürettiği ekmek ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Karabük Belediye Başkanı Adayı Özkan Çetinkaya “Halk Ekmeğin ürettiği ekmeğin maliyetinin 5,50 TL olarak belirlendiğini buna rağmen 3,75 TL’den satış yapıldığını” vurgulayarak “Halk Ekmek zararına satışlar yapıyor” ifadesini kullanmıştı. Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Karabük’teki hemşerilerimizin hem yaşam kalitesini arttırmak hem de uygun fiyatlarla hizmet etmek adına almış olduğumuz kararlar meyvesini vermiştir. Ama AK Parti’nin adayı Özkan Çetinkaya bugün çıkmış Halk Ekmek zarar ediyor diye açıklamalarda bulunuyor. Popülizm yapmayacağız diyor, maliyetinin altında ekmek satmayacağız diyor. 3,75 TL olan ekmek fiyatının ucuz olduğunu söylüyor. Maliyetinin üzerinde ekmek satacağız diyor. AK Parti’nin adayı adeta Vatandaşın ekmeği ile oynuyor. Bu nasıl bir iş bilmezliktir. Bu memlekette bir dikili ağacı olmayan Özkan Çetinkaya vatandaşlarımıza hizmet etmek adına, uygun fiyata kaliteli ekmek sunmak adına almış olduğumuz kararlara adeta çıldırıyor. Bu kişi belediye başkanı seçildiği taktirde vatandaşın ekmeği ile oynayarak zam açıklaması yapıyor.” İfadelerine yer verdi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin