Reklam
Reklam

Vergili: “DÇ Tesislerinin kapatılması söz konusu değildir”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Eylül, 2018 13:21 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; son günlerde kamuoyuna yayılan bazı iddiaları yalanladı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı açıklamada; “ Çevre ile ilgili Belediyelerimizin yaptırımlarını; işçi ile yapacakları sözleşme dönemine yönelik bağlantı kuran bu zihniyetlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. Kardemir D.Ç. Tesislerinin kapatılması söz konusu dahi değildir.

2016 Yılı sonu demir fiyatları 1.645 TL, 2018 Yılı sonundaki demir fiyatları 3.885 TL. Bu zihniyetler %136 gerçekleşen bu fiyat artışı arasındaki farkı D.Ç. İşçisine verdiği taktirde hiç bir kâr kaybı yaşamayacağı gibi sosyal barışı da sağlayacaktır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin