Vergili: “DÇ Tesislerinin kapatılması söz konusu değildir” - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Eylül, 2018 13:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Vergili: “DÇ Tesislerinin kapatılması söz konusu değildir”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; son günlerde kamuoyuna yayılan bazı iddiaları yalanladı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı açıklamada; “ Çevre ile ilgili Belediyelerimizin yaptırımlarını; işçi ile yapacakları sözleşme dönemine yönelik bağlantı kuran bu zihniyetlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. Kardemir D.Ç. Tesislerinin kapatılması söz konusu dahi değildir.

2016 Yılı sonu demir fiyatları 1.645 TL, 2018 Yılı sonundaki demir fiyatları 3.885 TL. Bu zihniyetler %136 gerçekleşen bu fiyat artışı arasındaki farkı D.Ç. İşçisine verdiği taktirde hiç bir kâr kaybı yaşamayacağı gibi sosyal barışı da sağlayacaktır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte nisan sonunda kar surprizi wsY7BNvI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Nisan sonunda kar sürprizi

Karabük’te Nisan ayının son haftasına girilirken bahar havası yerini kar sürprizine bıraktı. Kentin yüksek rakımlı yerler beyaza bürünürken, Karabük-Gerede karayolunda ise lapa lapa kar yağdı.

Meteoroloji Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karadeniz’in iç kesimlerinde bu dönemde görülen ani sıcaklık düşüşleri zaman zaman yerini kar yağışına bırakıyor. Karabük’ün yüksek rakımlı yerleri ile özellikle dağlık bölgelerde hava sıcaklıklarının düşmesiyle bahar yerine kar yağışına bıraktı. Sabahın erken saatlerinde Karabük – Gerede karayolunda karayolunda lapa lapa yapan kar yağışı sürücüleride şaşkına çevirdi. Otomobili ile seyir halinde olan kerem Demir isimli vatandaşta, aracını park ederek, yağan karı cep telefonu ile görüntüleyerek, o anların keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin