Karabük Postası tarafından
05 Aralık, 2022 14:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vergili: “Bunlardan Bu Şehre, Bu Ülkeye Fayda Gelmez”

BİM İcra Kurulu Üyesi ve Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç'ın  zincir marketler merkezli yaşanan 'fahiş fiyat' tartışmalarıyla ilgili yaptığı küstah açıklamalara Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili tepki göstererek, bu zincir marketlerle ilgili olarak 8 Mart 2018 tarihinde yaptığı açıklamayı hatırlatarak, "Bunlardan bu şehre, bu ülkeye hazır gelmez" dedi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; BİM İcra Kurulu Üyesi ve Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç'ın  zincir marketler merkezli yaşanan 'fahiş fiyat' tartışmalarıyla ilgili yaptığı küstah açıklamalara tepki gösterirken, 8 Mart 2018 tarihinde bu zincir marketlerle ilgili yaptığı açıklamayı hatırlattı. Bu zincir marketlerde bu şehre ve bu ülkeye hayır gelmeyeceğini ifade eden Belediye başkanı Rafet Vergili;  "Yeri geldi mühürledik. Yeri geldi boykot çağrısı yaptık, bunlardan bu şehre ve bu ülkeye hayır gelmez" dedi. Belediye Başkanı Rafet Vergili, 8 Mart 2018 tarihinde zincir marketlerle ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştı: "Kötü günümüzde, iyi günümüzde bizim yanımızda Karabüklü esnafımız olur. Bu yabancı marketlerde veresiye defteri diye bir şey yoktur ama bence her bakkalın birilerinden alacağı vardır. Paranız olduğu zaman BİM'e gidip de, paranız olmadığı zaman neden bizim yerel esnaf arkadaşımıza gidiyorsunuz. Paramız varken de yerel esnafımızı destekleyelim. Karabüklü esnaflarımız para kazansınlar. Çünkü bu arkadaşlarımız paralarını Karabük'te kazanıp, yine Karabük'te harcarlar ama bu söylemiş olduğum yabancı firmaların hepsi akşam kasalarındaki parayı toplar ve merkezine havale yapar" (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin