Karabük Postası tarafından
30 Aralık, 2022 14:06 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vergili: “Bize Bizden Başkasının Faydası Olmaz”

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu, Meclis Üyesi Ahmet Ulusoy, 5. Meslek Komite Üyeleri, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, Karabük Sebzeciler Balıkçılar Kasaplar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Kara, Karabük Kahveci, Lokantacı, Otelci, Pastacı, Fırıncı ve Bakkallar Odası Başkanı Fikret Arslan, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Belediye  Başkanı Rafet  Vergili; "Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız, Başkan Vekilimiz ve Gıda Grubu Meclis Üyelerimizle birlikte yerli marketlerimizi ve bakkallarımızı, şehrimizi ve ülkemizi ahtapot gibi saran zincirlere karşı nasıl koruyabiliriz, yerel esnafımızı nasıl destekleyebiliriz soruları üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Yapacağımız çalışmalar sonucunda hazırlayacağımız programla yasalar çerçevesinde daha ciddi önlemler alacağız. Her zaman söylüyoruz, birbirimize sahip çıkalım. Bize bizden başkasının faydası olmaz" dedi. (Nurettin Acar)  

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TEM’deki feci kazada ölü sayısı 3’e yükseldi

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Tofaş’ın hurdaya döndüğü kazada meyyit sayısı 3’e yükseldi.
Kaza, saat 18.45 sıralarında TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Çaydurt mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İstanbul istikametinde seyreden M.B. yönetimindeki 41 AGF 939 plakalı Tofaş marka araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dinlenme tesisi önündeki bariyerlere çarptı. Çarpmanın tesiriyle Tofaş marka araba savrularak taklalar attı. Kazada araba hurdaya dönerken olay yerine jandarma, sıhhat ve itfaiye takımı sevk edildi. Kazada araba şoförü M.B. ağır yaralanırken araçta yolcu olarak bulunan E.D. ve A.K olay yerinde hayatını yitirdi.
Kazada yaralanan M.B. de, tedavi altına alındığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.