Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2023 14:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

VERGİLİ; BİZ YAPIYORUZ AK PARTİ SAHİPLENİYOR..!

Belediye Başkanı Rafet Vergili, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) Fikir babasının MHP olduğunu ifade ederek, İktidar Partisi'nin bundan faydalanmaya çalıştığını söyledi MHP'li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin Eskipazar İlçe kongresinde yaptığı konuşma AK Parti ile MHP arasında kavga çıkaracak cinsten. Vergili yaptığı konuşmada, Eskipazar OSB'nin fikir Basının MHP olduğunu AK Parti'nin bunu sahiplendiğini söyledi. Vergili'nin yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgusu da dikkat çekti ve Aramıza nifak sokmayalım" dedi. Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki (MHP) birlik ve beraberliğin hiç bir partide olmadığını savunan Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin açıklamaları şöyle: "Bizdeki birlik beraberlik şu anda mevcut hiç bir partide mevcut değildir. Bizdeki birlik beraberlik bugünlük değil ölene kadar devam eder. Eski yeni genç arkadaşlarımız memleketimizin geleceği için herkes burada önümüzde yerel seçimler olacak bu seçimlerde Eskipazar'ımızın tekrardan çok başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum. Bundan önceki Milletvekilliği seçimlerinde Eskipazar'ımız çok özverili çalışarak çok güzel başarılar sağlamıştır Eskipazar şu anda Safranbolu'ya alternatif olacak bir ilçedir. Bugün Eskipazar'da kurulan Organize sanayinin fikir babası Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Şu anda antik kenti belli bir oluşum olduktan sonra herkes bunun peşine düşmüştür. İktidar partisi bundan en faydalanmaya çalışan partidir, böyle bir şey yok. Biz bunun üstünde en az 10 sene ısrarlı bir şekilde, Eskipazar'da Organize sanayinin kurulmasını sürekli olarak gündemde tuttuk Ben Bakan bir dostumuz Faruk Özlü'nün sayesinde de o tarihte gerekli işlemler hızlı bir şekilde yapıldı ve bundan sonra yatırım aşamasına gelmeye başladı. Yatırım aşaması da tamamlandıktan sonra Eskipazar'ımızın gençleri artık iş aramak için başka şehirlere yollara düşmeyecek. Binlerce kişinin çalışacağı ayağımızın dibindeki Organize sanayi iş imkanı bulacaklar bizlerde buraya Karabük''ten iyi bir destek vererek hızlı bir4 şekilde gelişimini İnşallah sağlayacağız. Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe bizi hiç kimse yıkamaz ama aramıza nifak girdiği zaman yıkılmayız vakit kaybederiz. Aramıza nifak sokmayalım, birlik beraberliğimiz bozmayalım ve bu birlik beraberlikten de İnşallah şu anda da hükümette de söz sahibiyiz ilerde adım adım da iktidara geleceğiz. Bir gün mutlak surette Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarını hep beraber görmüş olacağız. Birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğimizde neticeye ulaşacağız ben buna canı gönülden inanıyorum.” (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da çıkan çatı yangını itfaiye tarafından söndürüldü

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ekmek fırınının üst katında bulunan evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, Cide ilçesi Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ekmek fırınının bulunduğu binanın çatı katında çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Alevleri fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangında, evin çatısında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangının baca kısmından kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin