Ramazan Öztürk tarafından
08 Şubat, 2024 11:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 1

Vergili, Belediye İşçilerini İhya Etti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, geçtiğimiz günlerde Belediye Personel A.Ş.'de çalışan işçilere verdiği yüzde 53.57'lik zamma ilave olarak 520 TL daha zam yaparken, Belediyede çalışan işçi personelin çocuklarının Kanyon Düğün Salonundan ücretsiz olarak yararlanacağını, ayrıca Belediye tarafından yapılacak 1000 konuttan kriterlere uygun olan çalışanlara öncelik tanınacağını söyledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul Karabük Belediyesi işçi personeli ve aileleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Karabük Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında Karabük Belediyesi Personel A.Ş. personelleri için Başkan Vergili ve Genel Başkan Yurdakul tarafından ek zam protokolü imzalandı. Başkan Vergili yaptığı konuşmada,  Karabük Belediyesi İşçi Personellerinin çocuklarına Kanyon Düğün Salonun ücretsiz olduğunu, Karabük Belediyesi’nin yapacak olduğu 1000 konutta kriterlere uygun olan  Belediye çalışanlarına öncelik tanınacağını ve daha önce Personel A.Ş. Personeli için yapılan %53.57 zammın üstüne 520 TL daha zam müjdesi vererek, "hayırlı olsun" dedi. Başkan  Vergili'nin Personel A.Ş. çalışanlarına verdiği bu üç müjde salonda adeta  bayram havası estirdi. (Ramazan Öztürk)    
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ekim, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Taşköprü ekibinden Antalya’da önemli incelemeler

Taşköprü Mahallî İklim Aksiyonu Projesi grubu,Pompeiopolis Antik Kenti’nin tanıtımında yeni stratejiler geliştirilmesi hedefiyle Side Antik Kenti’nde incelemelerde bulundu.
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilen ve Taşköprü Kaymakamlığı, Taşköprü Belediye Başkanlığı ile Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iştirakinde yürütülen "Taşköprü Mahallî İklim Aksiyonu Projesi" kapsamında Antalya’ya saha ziyareti gerçekleştirildi. Taşköprü Eğitim Derneği uyumunda düzenlenen seyahatte, iklim değişikliğinin mahallî tesirlerini, tarihi miras üzerindeki yansımalarını ve turizmde sürdürülebilirlik bahislerini yerinde gözlemlendi.
Proje grubu, Antalya’nın dünyaca ünlü tarihi alanı Side Antik Kentinde incelemelerde bulunarak, iklim değişikliğinin antik yapılar üzerindeki tesirlerini kıymetlendirdi.
Ziyaret kapsamında, Taşköprü Pompeiopolis Antik Kenti ile Side Antik Kenti ortasında karşılaştırmalar yapılarak, kültürel mirasın korunması ve tanıtımı hususlarında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Aspendos Amfi Tiyatro, Perge Antik Kenti, Düden Şelalesi ve Antalya Kaleiçi üzere tarihi ve doğal hoşlukları de ziyaret eden takım, turizmin sürdürülebilir idaresi, tanıtım faaliyetleri ve etraf şuuru mevzularında müşahedeler yaptı.
Ziyaret sayesinde, Pompeiopolis Antik Kenti’nin tanıtımında yeni stratejiler geliştirilmesi ve çevresel sürdürülebilirlik konusunda farkındalığın artırılması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin