Vergili:  "Ali Keskinkılıç Özel Kalem Müdürlüğünün Dışında Hiç Bir İş Yapamaz" - Karabük Haber Postası
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
22 Şubat, 2024 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Vergili:  “Ali Keskinkılıç Özel Kalem Müdürlüğünün Dışında Hiç Bir İş Yapamaz”

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi Eskipazar Belediye Başkan Adayı Sırrı Şen’in aday tanıtım toplantısına katıldı.

Aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Başkan Vergili, “Milliyetçi Hareket Partisinin belediyeciliğinde rüşvet, torpil olmaz. Milliyetçi Hareket Partisinin belediyeciliğinde kimse birbirinden ayrılmaz. Belediye Başkanımız burada, var mı Belediye Başkanımız hakkında rüşvet aldı diyebilecek bir adam. Bizim için birinci planda dürüstlük, ikinci planda hizmet. Hizmet bir şekilde mutlaka gelir. Eskipazar’ın köyleri ne kadar asfaltlı hemen hemen hiç birisi değil. Ovacık 2 kere asfaltlandı.

Biz buranın çocuğu Ali Keskinkılıç’tan çok büyük  ümitlerimiz vardı. Memleketine çok büyük hizmetler yapacak diye düşüncelerimiz vardı. Ben Eskipazarlıyım, Yeniceliyim, Eflaniliyim, Ovacıklıyım, Karabüklüyüm. Ama kimsenin özel kalem müdürü değilim. Ali Keskinkılıç Bey özel kalem müdürlüğünün dışında hiç bir iş yapamaz. 10 aydır Milletvekili, 10 aydır memleketinizde çakılı bir çivisi var mı? Nerede emniyet binası, nerede hastane? Bir tane sıcak suları vardır her dönem oraya tesis yaparlar. Tek yapılan hadise Kemikli rampasında gözlemeci, mısırcı sektörünü genişletmektir. Eskipazarlılara başka bir hizmetleri olmaz. Organize sanayinin yapılmasıyla ilgili 15 sene  uğraştım. İnşallah önümüzde ki organize sanayi sitesinde fabrikalar kurulmaya başlayınca Eskipazar’ında yüzü gülecek. Bizim adaylarımız hiç kimseye çalışmaz. Ben Sırrı Beyin 5 yıllık dönemde köylerle ilgili nasıl hizmet ettiğini, nasıl koşturduğunu ben çok iyi biliyorum. Yine bizim belediye başkan adayımız Eskipazar’ın eksiklerini tamamlamak için elinden ne geliyorsa yapacak. 8 tane ciddi proje yapmış. Ben bunları gerçekleştireceğine inanıyorum.” dedi.

Aday tanıtım toplantısına Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Milliyetçi Hareket Partisi Eskipazar Belediye Başkan Adayı Sırrı Şen, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

vergili jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil takla atti 1 yarali AjTHt7Nl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da otomobil takla attı: 1 yaralı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde otomobilin ilaç makinesine çarparak takla atması neticesinde 1 kişi yaralandı.

Kaza, Taşköprü ilçesi Alatarla köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.A. (80) idaresindeki 37 ABS 214 plakalı otomobil sürücüsü, yolda bulunan ilaç makinesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil takla attı.

Kazada yaralanan sürücü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin