Reklam
Reklam
vergi konulu resim ve afis sergisi acildi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Vergi konulu resim ve afiş sergisi açıldı

Zonguldak’ta Vergi Haftası çerçevesinde çocukların yapmış olduğu fotoğraf ve afişler sergilendi.

Zonguldak’ta Defterdarlığı ve Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile 36’ıncı Vergi Haftası çerçevesinde ortaokul ve liselerde fotoğraf ve afiş müsabakası düzenlendi.

Yarışmalarda dereceye giren çocukların fotoğrafları bugün Hoş Sanatlar Galerisinde sergilendi.

Resim ve afiş açılışına, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Zonguldak Defterdarı Recep Serdar ve davetliler katıldı.

Açılış öncesinde konuşma yapan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, “Zonguldak Defterdarlığımız ve Ulusal Eğitim Müdürlüğümüzce okullarımızda hazırlanan çocuklarımızın vergi haftasına yönelik konuşturduğu fotoğrafları görmek için geldik. Yapılan çalışma çok değerli bir çalışma. Çocuklarımıza vergi şuurunu aşılama onların gözünde verginin ne olduğunu verginin neye yaradığını görmek anlamak bu fotoğraflara dökmeleri çok değerli. Vergi güvenliği verginin en âlâ yerlere harcanmasıdır. Toplumun devletin temellerini güçlendirir.”

Açılış kurdelesinin bölümünün akabinde Vali Hacıbektaşoğlu idaresinde protokol üyeleri sergiyi gezdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gedik pilicten boluda duzenlenen ulusal ascilik kampina onemli destek 9JTmJAxL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Gedik Piliç’ten Bolu’da düzenlenen Ulusal Aşçılık Kampına önemli destek

Türkiye’de kanatlı eti sektörünün lider kuruluşlarından Gedik Piliç, Bolu’da gerçekleştirilen Ulusal Aşçılık Kampı’nın ana sponsorları arasında yer aldı. 200’ü aşkın katılımcının bulunduğu organizasyonda hazırlanan tüm tavuk yemeklerinde Gedik Piliç’in ürünleri kullanıldı. Şefler, aşçı adayları ve sektör profesyonellerini buluşturan kamp, gastronomi dünyasına önemli katkılar sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, mesleki gelişimi desteklemek amacıyla Bolu’da yoğun katılımla gerçekleştirilen Ulusal Aşçılık Kampı başarıyla tamamlandı. Usta şefler, aşçı adayları ve sektör profesyonellerinden oluşan 200’ü aşkın katılımcının yer aldığı organizasyonda hazırlanan tüm tavuk yemeklerinde Gedik Piliç’in ürünleri tercih edildi. Kamp süresince katılımcılar, farklı pişirme teknikleri ve özel reçeteler üzerinde çalıştı.

Şefler ve aşçı adayları aynı mutfakta buluştu

Gedik Piliç sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyon, gastronomi sektörünün farklı paydaşlarını aynı çatı altında bir araya getirdi. Kamp boyunca düzenlenen eğitimlerde alanında uzman şefler deneyimlerini paylaşırken, aşçı adayları da profesyonel mutfak uygulamalarında aktif rol aldı. Ayrıca etkinlikte, tavuk ürünlerinin mutfaktaki çok yönlülüğü yenilikçi sunumlarla sergilendi. Katılımcılar tarafından hazırlanan özel tarifler ilgi görürken, kamp mesleki gelişim ve sektör içi networking açısından da önemli fırsatlar sundu.

Açıklamada, kaliteli üretim, lezzet ve gıda güvenliği odaklı yaklaşımını sürdüren Gedik Piliç’in, gastronomi sektörüne katkı sağlayan bu tür organizasyonlara, sektör iş birliklerine ve sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin