Zonguldak’ta Vergi Haftası çerçevesinde çocukların yapmış olduğu fotoğraf ve afişler sergilendi.
Zonguldak’ta Defterdarlığı ve Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile 36’ıncı Vergi Haftası çerçevesinde ortaokul ve liselerde fotoğraf ve afiş müsabakası düzenlendi.
Yarışmalarda dereceye giren çocukların fotoğrafları bugün Hoş Sanatlar Galerisinde sergilendi.
Resim ve afiş açılışına, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Zonguldak Defterdarı Recep Serdar ve davetliler katıldı.
Açılış öncesinde konuşma yapan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, “Zonguldak Defterdarlığımız ve Ulusal Eğitim Müdürlüğümüzce okullarımızda hazırlanan çocuklarımızın vergi haftasına yönelik konuşturduğu fotoğrafları görmek için geldik. Yapılan çalışma çok değerli bir çalışma. Çocuklarımıza vergi şuurunu aşılama onların gözünde verginin ne olduğunu verginin neye yaradığını görmek anlamak bu fotoğraflara dökmeleri çok değerli. Vergi güvenliği verginin en âlâ yerlere harcanmasıdır. Toplumun devletin temellerini güçlendirir.”
Açılış kurdelesinin bölümünün akabinde Vali Hacıbektaşoğlu idaresinde protokol üyeleri sergiyi gezdi.
0
Vergi konulu resim ve afiş sergisi açıldı
0
0
Karabük amatör futbol liginde play-off yarı final maçları tamamlandı
Karabük’te 1.Amatör Futbol Ligi Play-Off yarı final müsabakaları tamamlandı.
Karabük 1.Amatör Lig Play-Off final karşılaşması Safranboluspor ve Eskipazar Belediyespor takımları arasında oynanacak.
Karabük Onur Futbol Sahası’nda oynanan yarı final maçlarında Safranboluspor rakibi Yortanspor’u 4-1, Eskipazar Belediyespor rakibi Safranbolu Bağlar Spor Kulübü’nü 5-3 mağlup ederek finale isimlerini yazdırdı.
Final maçını kazanan takım direkt olarak Bölgesel Amatör Lig’in yükselerek (BAL) Karabük’ü temsil etmeye hak kazanacak.
Karabük 1.Amatör Lig Play-Off final karşılaşmasının 10 Mayıs Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanması bekleniyor.

