Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Ağustos, 2023 15:25 tarihinde yayınlandı
0

Vatandaşlardan Çankaya Parkına Yoğun İlgi

Çankaya Belediyesi’nin destekleri ile 14 Ekim 2022 tarihinde temeli atılan ve 8 Haziran 2023 tarihinde açılışı yapılan Safranbolu Belediyesi Çankaya Parkı vatandaşların vazgeçilmez mekânlarından biri haline geldi. Özellikle akşam saatlerinde konsept parkta yer alan tüm oturma alanları dolup taştı.

Safranbolu Bağlarbaşı Mahallesi Alemdar Caddesi’nde yer alan, yeşilliklerin içerisinde özel tasarım oturma alanları ile ilgi uyandıran Çankaya parkı açıldığı günden bu yana vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Piknik çantalarını, çayını, kahvesini yanlarına alıp konsept parka gelen vatandaşlar aileleri ve arkadaşlarıyla hoş vakit geçirmenin keyfine varıyor. Vatandaşlar Çankaya Parkı içerisinde yer alan, Türkiye’deki çeşitli tarım ürünleri kooperatiflerinin ürünleri ile her Cuma ve Cumartesi günleri Safranbolu Belediyesi seralarında yetişen organik ürünlerin de satıldığı Halkın Bakkalı’ndan alış veriş yapmayı da ihmal etmiyor. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bayram tatilinin rotasi duzce oldu 3VRdgBC9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Bayram tatilinin rotası Düzce oldu

Kurban Bayramı tatilinde Düzce’nin doğal turizm noktaları ziyaretçi akınına uğradı. Düzce Belediyesi’nin işlettiği Aydınpınar ve Samandere Tabiat Parkları, 9 gün boyunca 24 bin kişiyi ağırladı.

Düzce Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesisler, Kurban Bayramı tatilinde yoğun ilgiyle karşılaştı. Düzce Belediyesi iştirak şirketi Beltur tarafından işletilen Aydınpınar Tabiat Parkı Tesisi ve Samandere Şelalesi Tabiat Parkı Tesisi 9 gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Düzce merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta, Aydınpınar Köyü sınırları içerisinde bulunan ve ardı ardına sıralanan beş ayrı şelalesiyle dikkat çeken Aydınpınar Şelalesi Tabiat Parkı, doğaseverlerin uğrak noktalarından biri oldu.

Türkiye’nin tescil edilen ilk tabiat anıtlarından biri olan Samandere Şelalesi Tabiat Parkı da eşsiz doğal güzelliğiyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

BELTUR tarafından işletilen tabiat parkı tesislerini bayram tatili süresince 24 bin kişi ziyaret etti.

Bayram süresince yoğun ziyaretçi trafiğine sahne olan Düzce, doğal güzellikleriyle ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin