Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Ağustos, 2023 15:25 tarihinde yayınlandı
0

Vatandaşlardan Çankaya Parkına Yoğun İlgi

Çankaya Belediyesi’nin destekleri ile 14 Ekim 2022 tarihinde temeli atılan ve 8 Haziran 2023 tarihinde açılışı yapılan Safranbolu Belediyesi Çankaya Parkı vatandaşların vazgeçilmez mekânlarından biri haline geldi. Özellikle akşam saatlerinde konsept parkta yer alan tüm oturma alanları dolup taştı.

Safranbolu Bağlarbaşı Mahallesi Alemdar Caddesi’nde yer alan, yeşilliklerin içerisinde özel tasarım oturma alanları ile ilgi uyandıran Çankaya parkı açıldığı günden bu yana vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Piknik çantalarını, çayını, kahvesini yanlarına alıp konsept parka gelen vatandaşlar aileleri ve arkadaşlarıyla hoş vakit geçirmenin keyfine varıyor. Vatandaşlar Çankaya Parkı içerisinde yer alan, Türkiye’deki çeşitli tarım ürünleri kooperatiflerinin ürünleri ile her Cuma ve Cumartesi günleri Safranbolu Belediyesi seralarında yetişen organik ürünlerin de satıldığı Halkın Bakkalı’ndan alış veriş yapmayı da ihmal etmiyor. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
cxz
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 12:19 tarihinde yayınlandı
0

Karabüklü öğrencilerden Türkiye dereceleri

Karabüklü öğrenciler, farklı branşlarda düzenlenen Türkiye Şampiyonalarında elde ettikleri derecelerle büyük gurur yaşattı. Boks, Wushu Kung Fu, duatlon ve tekvando branşlarında mücadele eden öğrenciler önemli başarılara imza attı.

Gençler A Türkiye Boks Şampiyonası’nda, Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Görkem Kızıltoprak Türkiye şampiyonu olurken, Kıymet ve Mustafa Yazıcı Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Diktepe ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’nda da Karabüklü sporcular dikkat çekti. Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Arda Cemal Taşbaş, 90 kilogram kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu kazandı. Demir Çelik Anadolu Lisesi öğrencisi Berra Narin Ataman, 70-85 kilogram kategorisinde Türkiye ikincisi olurken, Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Vesilenur Yücel 65-70 kilogram kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde etti. Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencisi Irmak Taşbaş ise 52 kilogram kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen Çaycuma Duatlonu Türkiye Şampiyonası’nda da Karabüklü öğrenciler başarılı sonuçlar aldı. Emek Ortaokulu öğrencisi Yiğit Ömer Yılman, M3 Erkek kategorisinde Türkiye birincisi olurken, TED Karabük Koleji öğrencisi Mustafa Sarıoğlu Yıldız Erkek kategorisinde Türkiye ikinciliğini kazandı. Bahçeşehir Koleji öğrencisi Buğlem Duru, Yıldız M3 Kız kategorisinde Türkiye üçüncüsü olurken, Soğuksu Ortaokulu öğrencisi Poyraz Gürgen de M3 Erkek kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Türkiye Tekvando Yarışması’nda ise Karabük Bahaddin Gazi İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Azra Özcan, Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Karabük genelinde farklı okullardan öğrencilerin elde ettiği dereceler, hem aileleri hem de eğitim camiasında büyük sevinçle karşılandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin