Reklam
Reklam

Vatandaşlar Güzel Havanın Tadını Çıkardı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Nisan, 2015 07:27 tarihinde yayınlandı
0

ZONGULDAK ’ta hafta sonu güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, güneşin tadını sahilde çıkardı.
Geçtiğimiz haftayı soğuk ve yağmurlu kapatan Zonguldak’ta hafta sonu güneş açtı. Güzel havanın tadını fırsat bilen Zonguldaklılar güneşin tadını çıkardı.
Sahile inen vatandaşların bazıları banklarda oturdu, bazıları ise çocuklarını parkta oynattı.
Güneşin geçte olsa çıktığını ifade eden vatandaşlar, “Çok güzel bir hava var. Biz de tadını çıkartıyoruz.
Bu sene mevsim normallerinden fazla yağmur yağdı. Geçmiş yıllara göre havalarda biraz anormallik var” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin