Reklam
Reklam
VE2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
18 Nisan, 2025 13:28 tarihinde yayınlandı
0

Vatandaş Soracak Başkan Cevaplayacak

Türkiye genelinde başlatılan “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” toplantıları, Karabük’te de başlıyor.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, şeffaf ve milletin yanında belediyecilik anlayışını sürdürdüklerini belirterek, toplantılarla hem belediyelerin hizmetlerinin paylaşılacağını hem de vatandaşların görüş ve taleplerinin doğrudan alınacağını belirtti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 81 ilde olduğu gibi Karabük’te de ‘Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor’ toplantılarıyla belediye başkanlarının hizmetlerini vatandaşlarla paylaşacak. İlk toplantılar yarın başlayacak.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projeyle AK Parti’li belediyeler, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” toplantıları düzenleyecek.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, ülke genelindeki AK Parti’li belediyelerde eş zamanlı düzenlenecek programla, belediye başkanlarının görevdeki ilk yıllarında hayata geçirdikleri hizmet ve projelerin vatandaşlarla paylaşılacağını bildirdi.

Mahalle sakinlerinin söz alıp görüş ve taleplerini dile getireceği toplantıda, vatandaşlar sorularını da doğrudan belediye başkanlarına yöneltebilecek.

 “MİLLETİMİZİN FİKRİ, BİZİM PUSULAMIZDIR”

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, toplantıların sadece birer bilgilendirme faaliyeti değil, aynı zamanda katılımcı belediyecilik anlayışının sahadaki yansıması olduğunu belirtti.

“Vatandaşın derdine kulak veren, çözüm üreten belediyecilik bizim temel şiarımızdır” diyen Salt, “Bu toplantılar, milletimizle aramızdaki gönül köprüsünü daha da güçlendirecek. Belediye başkanlarımız, bugüne kadar yapılan hizmetleri anlatırken aynı zamanda vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini doğrudan dinleyerek çözüm üretme fırsatı bulacak.” dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILI’NA YAKIŞAN YEREL YÖNETİM ANLAYIŞI”

AK Parti’nin Türkiye genelindeki tüm belediyelerinde olduğu gibi Karabük’te de şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediğini vurgulayan İl Başkanı Salt, sözlerine şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, belediyecilikte çığır açmış bir hareketin mensupları olarak, bizler için esas olan vatandaşımızın duası ve memnuniyetidir. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun yerel ayağında da millete hizmet etmek, onların beklentilerine kulak vermek temel önceliğimizdir.”

“KARABÜK’TE TÜM BELEDİYELERİMİZLE SAHADAYIZ”

Ferhat Salt, Karabük’te AK Parti’li belediyelerin hem rutin hizmetlerde hem de sosyal belediyecilikte önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek, “Bu buluşmalar sayesinde vatandaşlarımız hizmetleri doğrudan öğrenme fırsatı bulurken, bizler de halkımızın nabzını daha yakından tutacağız. Sahada olmak, milletle aynı dili konuşmak bizim siyaset anlayışımızın temelidir.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kuzka yonetim kurulu projeleri masaya yatirildi Kze9F4Hx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KUZKA yönetim kurulu projeleri masaya yatırıldı

Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısında devam eden projeler değerlendirildi.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı, Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da yapıldı. Toplantıda, yönetim kurulu üyeleri, 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı, SoGREEN programı, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi Projesi, 81 İl 81 Ürün Programı ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi Projesi’ne ilişkin gündem maddeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın ev sahipliği yaptığı yönetim kurulu toplantısına Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman, Kastamonu TSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Mehmet Akif Eraslan ile ilgili personel katıldı.

Ajansın Kastamonu, Çankırı ve Sinop’a yönelik faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Genel Sekreter Mehmet Akif Eraslan, gerçekleştirdiği sunumda 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı başvuru süreci, SOGREEN, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi, KOSGEB Sektörel Gelişim Merkezi Destek Programı (SEGEM) ve benzeri dış fonlar kapsamında sağlanan ilerlemeler ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, gündem maddelerinin yönetim kurulu tarafından görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin