Reklam
Reklam
VE2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
18 Nisan, 2025 13:28 tarihinde yayınlandı
0

Vatandaş Soracak Başkan Cevaplayacak

Türkiye genelinde başlatılan “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” toplantıları, Karabük’te de başlıyor.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, şeffaf ve milletin yanında belediyecilik anlayışını sürdürdüklerini belirterek, toplantılarla hem belediyelerin hizmetlerinin paylaşılacağını hem de vatandaşların görüş ve taleplerinin doğrudan alınacağını belirtti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 81 ilde olduğu gibi Karabük’te de ‘Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor’ toplantılarıyla belediye başkanlarının hizmetlerini vatandaşlarla paylaşacak. İlk toplantılar yarın başlayacak.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projeyle AK Parti’li belediyeler, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” toplantıları düzenleyecek.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, ülke genelindeki AK Parti’li belediyelerde eş zamanlı düzenlenecek programla, belediye başkanlarının görevdeki ilk yıllarında hayata geçirdikleri hizmet ve projelerin vatandaşlarla paylaşılacağını bildirdi.

Mahalle sakinlerinin söz alıp görüş ve taleplerini dile getireceği toplantıda, vatandaşlar sorularını da doğrudan belediye başkanlarına yöneltebilecek.

 “MİLLETİMİZİN FİKRİ, BİZİM PUSULAMIZDIR”

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, toplantıların sadece birer bilgilendirme faaliyeti değil, aynı zamanda katılımcı belediyecilik anlayışının sahadaki yansıması olduğunu belirtti.

“Vatandaşın derdine kulak veren, çözüm üreten belediyecilik bizim temel şiarımızdır” diyen Salt, “Bu toplantılar, milletimizle aramızdaki gönül köprüsünü daha da güçlendirecek. Belediye başkanlarımız, bugüne kadar yapılan hizmetleri anlatırken aynı zamanda vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini doğrudan dinleyerek çözüm üretme fırsatı bulacak.” dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILI’NA YAKIŞAN YEREL YÖNETİM ANLAYIŞI”

AK Parti’nin Türkiye genelindeki tüm belediyelerinde olduğu gibi Karabük’te de şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediğini vurgulayan İl Başkanı Salt, sözlerine şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, belediyecilikte çığır açmış bir hareketin mensupları olarak, bizler için esas olan vatandaşımızın duası ve memnuniyetidir. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun yerel ayağında da millete hizmet etmek, onların beklentilerine kulak vermek temel önceliğimizdir.”

“KARABÜK’TE TÜM BELEDİYELERİMİZLE SAHADAYIZ”

Ferhat Salt, Karabük’te AK Parti’li belediyelerin hem rutin hizmetlerde hem de sosyal belediyecilikte önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek, “Bu buluşmalar sayesinde vatandaşlarımız hizmetleri doğrudan öğrenme fırsatı bulurken, bizler de halkımızın nabzını daha yakından tutacağız. Sahada olmak, milletle aynı dili konuşmak bizim siyaset anlayışımızın temelidir.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin