Karabük Postası tarafından
03 Aralık, 2015 15:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Valilikten Meteorolojik Uyarı

Karabük Valiliği, vatandaşları don olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Valilikten yapılan açıklamada; “Meydana gelen kar yağışlarının ardından, 02 Aralık 2015 Çarşamba günü saat:18.00 ile 06 Aralık 2015 Pazar günü 08.00 saatleri arasında Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu bölgelerinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalması ve sıfırın altına düşmesiyle birlikte yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı meydana geleceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yollarda buzlanma nedeniyle trafikte ve ulaşımda aksamalar vb.) vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Kızılay’dan Gazze için bağış kampanyası

Karabük Türk Kızılay Vilayet Başkanlığı, "Gazze’de Yüzler Daima Gülsün Diye" sloganıyla Gazze’ye yönelik bağış kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, muhtaçlık sahiplerine ulaştırılmak üzere vatandaşların dayanakları bekleniyor.
Karabük Kızılay Vilayet Lideri Av. Cemalettin Yavaşçı, kampanyaya ait yaptığı açıklamada,Gazze halkının içinde bulunduğu sıkıntı duruma dikkat çekerek, Karabüklü hayırseverleri kampanyaya dayanak olmaya davet etti. Yavaşçı, "Gazze’ye yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, bağış açıklamasına ‘Filistin Aşevi’ yazarak takviye olabilir. Bağışlar, direkt bölgedeki insani gereksinimlerin karşılanmasında kullanılacaktır" dedi.
Başkan Yavaşçı, “Kızılay olarak milletimizin bize olan inancını boşa çıkarmamak için çalışıyor, elimizin uzandığı her yerde mazlumların yanında olmaya devam ediyoruz” diyerek takviye davetini yineledi.
Türk Kızılayı, AFAD ile birlikte Gazze’deki insani yardım sürecinde uyum sağlayan ana ögelerden biri olmaya devam ederken, Karabük Vilayet Başkanlığı da bu sürece etkin takviye sunuyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin