Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Temmuz, 2014 21:09 tarihinde yayınlandı
0

Validen Şehit Aileleri ile Gaziler Derneğine Ziyaret

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ile birlikte Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesini ziyaret etti.

İlk olarak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Vali Orhan Alimoğlu, Dernek Başkanı Celal Esen’den bilgilendirme aldı ve bir süre sohbet etti. Daha sonra Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden Vali Orhan Alimoğlu, Dernek Başkanı Sabahattin Çorbacı, Kore ve Kıbrıs Gazileri ile bir süre sohbet eden Vali Orhan Alimoğlu son olarak TSD Karabük Şubesini ziyaret etti. Dernek Başkanı Muhittin Yılmaz ve dernek üyelerinin karşıladığı Vali Orhan Alimoğlu dernek üyeleri ile sohbet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
86 kilometrelik dagcilik ulusal kurtulus mucadelesi anma yuruyusu basladi wSGPlqbY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

86 kilometrelik ’Dağcılık Ulusal Kurtuluş Mücadelesi Anma Yürüyüşü’ başladı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bu yıl 16.’sı düzenlenen Dağcılık Ulusal Kurtuluş Mücadelesi Anma Yürüyüşü, Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı Samsun’daki Tütün İskelesi’nden başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri Samsun’da devam ediyor. Bu yıl 16.’sı düzenlenen yürüyüş etkinliği, Tütün İskelesi’nde düzenlenen programla start aldı. Tütün İskelesi’nde toplanan gençler, Havza’da teslim edecekleri ay-yıldızlı Türk bayrağını Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Erdem Okandan’dan öperek teslim aldı. Yürüyüş, bayrak teslim töreninin ardından polis eskortu ve sağlıkçıların eşliğinde başladı.

Yürüyüşe katılan dağcılara ve vatandaşlara teşekkür eden Erdem Okandan, “Kurtuluş Mücadelesi’nin ilk adımının atıldığı Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, 1 ay boyunca farklı etkinliklerle kutlanıyor. Bugün de Dağcılık Ulusal Kurtuluş Mücadelesi Anma Yürüyüşü’nün 16’ncısını düzenledik. 7’den 70’e her yaştan sporcumuzun katıldığı yürüyüşümüz, Tütün İskelesi’nden başlayıp 25 Mayıs’ta Havza’da sonlanacak. Bu yürüyüşe destek veren tüm kamu kurumlarına ve sporcularımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak için Samsun’da karaya ayak bastığı Tütün İskelesi’nde başlayan ve 2 gün sürecek yürüyüş, Havza Atatürk Evi’nde son bulacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin