Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2016 07:16 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yıldırım, DSİ Bölge Müdürlüğü’nden Brifing aldı

KASTAMONU Vali Mesut Yıldırım, Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğüne yaptığı ziyarette, Bölge Müdüründen yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı. Vali Mesut Yıldırım, DSİ 23. Bölge Müdürü Sait Umucu, Müdür Yardımcıları Ali Naci Köksalı, Celalettin Demir ile birim müdürleri ve diğer personel tarafından karşılandı. Toplantıda, Kastamonu’nun içme, kullanma ve sanayi suyu durumu, içme suyu potansiyeli, hidroelektrik enerji potansiyeli, HES projeleri, tamamlanan ve projesi devam eden baraj, gölet, sulama ve taşkın tesisleriyle ilgili olarak DSİ 23. Bölge Müdürü Sait Umucu tarafından ayrıntılı bilgi verilerek bir sunum gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca Kastamonu’ya 2055 yılına kadar yıllık 13,82 milyon metreküp içme suyu temin edecek olan Kırık Barajı’nın ihalesinin yakın zamanda sonuçlanacağını ifade eden Umucu, bu barajdan alınan isale hattı ile modern bir arıtma tesisinin kurulacağını ve vatandaşların musluklardan memba suyu kalitesinde su içecekleri bilgisini de verdi. Vali Yıldırım, 23. Bölge Müdürlüğünün Kastamonu’daki konuşlanmış olmasının avantajlarına dikkat çekerek tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fenerbahceli taraftarlar da galatasaraylilari yalniz birakmadi iHua41yg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin