Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2016 07:16 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yıldırım, DSİ Bölge Müdürlüğü’nden Brifing aldı

KASTAMONU Vali Mesut Yıldırım, Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğüne yaptığı ziyarette, Bölge Müdüründen yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı. Vali Mesut Yıldırım, DSİ 23. Bölge Müdürü Sait Umucu, Müdür Yardımcıları Ali Naci Köksalı, Celalettin Demir ile birim müdürleri ve diğer personel tarafından karşılandı. Toplantıda, Kastamonu’nun içme, kullanma ve sanayi suyu durumu, içme suyu potansiyeli, hidroelektrik enerji potansiyeli, HES projeleri, tamamlanan ve projesi devam eden baraj, gölet, sulama ve taşkın tesisleriyle ilgili olarak DSİ 23. Bölge Müdürü Sait Umucu tarafından ayrıntılı bilgi verilerek bir sunum gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca Kastamonu’ya 2055 yılına kadar yıllık 13,82 milyon metreküp içme suyu temin edecek olan Kırık Barajı’nın ihalesinin yakın zamanda sonuçlanacağını ifade eden Umucu, bu barajdan alınan isale hattı ile modern bir arıtma tesisinin kurulacağını ve vatandaşların musluklardan memba suyu kalitesinde su içecekleri bilgisini de verdi. Vali Yıldırım, 23. Bölge Müdürlüğünün Kastamonu’daki konuşlanmış olmasının avantajlarına dikkat çekerek tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin