Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Ramazan Bayramı tatilinde seyahat edecek sürücülere dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
Yaklaşan Ramazan Bayramı'nda yoğun trafik hareketliliği nedeniyle Vali Mustafa Yavuz, sürücüleri dikkatli olmaya çağırdı. Kazaların yaklaşık %90'ının sürücü hatasından kaynaklandığını vurgulayan Vali Yavuz, trafik kurallarına uymanın hayati önem taşıdığını belirtti.
Valimiz Yavuz, sürücülere yasal limitler dahilinde hız yapmalarını, önlerindeki araçla güvenli takip mesafesi korumalarını, seyir halindeyken cep telefonu kullanmamalarını, yolcu otobüslerinde ve bireysel seyahatlerde tüm yolcuların emniyet kemeri takmalarını, yaya geçitlerinde yayalara geçiş önceliği vermelerini, uykusuz ve yorgunken araç kullanmamalarını, uzun yolculuklarda 2 saatte bir 10 dakika mola vermelerini, karayolu üzerindeki çalışma alanlarında dikkatli olmalarını ve işaretlemelere uymalarını, karayolu üzerindeki tesis ve yakıt istasyonları dışında park yapmamalarını, trafikte sabırlı, saygılı ve sakin olmalarını ve trafik kurallarına istisnasız uymalarını istedi.
Vali Mustafa Yavuz, trafik kazalarının önlenebileceğini ve bunun için sürücülerin bilinçli ve sorumlu davranması gerektiğini vurguladı. Bayram tatilini kazasız geçirmek için tüm sürücülerin bu uyarılara dikkat etmesi istedi.
Vali Yavuz ayrıca Karabük'te Ramazan Bayramı'nda ilişkin trafik ve yol güvenliği noktasında emniyet ve jandarma ekiplerinin gece gündüz görevde olacağı ve vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için tüm tedbirlerin alındığı da ifade etti. (Yusuf Korkmaz)
Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavililerde, tedavi sürecini tamamlayan Savic de takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke, yönetiminde yapılan çalışmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. 5’e 2 ile devam eden antrenman taktik çalışması ile sona erdi.
Galatasaray ile oynanan maçta sakatlanan Stefan Savic de bugün yapılan antrenmanda yer aldı. Oyuncunun Beşiktaş maçı öncesi yapılacak olan antrenmanlarda kendini deneyeceği, durumunun ise maç günü netlik kazanacağı öğrenildi.
Bordo-mavililer, yarın saat 15.00’te yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.