Vali Yavuz'dan Millet Bahçesi Projesi’nde İnceleme - Karabük Haber Postası
673b2762c9828
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
18 Kasım, 2024 14:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Yavuz’dan Millet Bahçesi Projesi’nde İnceleme

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, yapımı devam eden Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

95 bin metrekare alanda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Mustafa Yavuz, Millet Bahçesi çalışmaları hakkında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Şenol Ayyıldız ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Millet Bahçesi’ndeki çalışmaların her aşamasını takip ettiğini ve Karabük’ün sosyo kültürel yaşamına büyük bir değer kazandıracak olan Millet Bahçesi inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Vali Yavuz, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca finanse edilen Millet Bahçe’mizin içinde dinlenme alanları, park, bahçe, müze, açık hava sineması, seyir alanı, işyerleri, spor alanları, yeşil alan, yürüyüş alanları, Atatürk Anıtı ve etkinlikler için tören alanı yer alacak.

İlimize yakışır bu değerli projeyi en kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Millet Bahçesi’nin yapımı tamamlandığında vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte güzel vakit geçirecekleri nitelikli bir sosyal yaşam alanı ilimizde hizmete sunulmuş olacaktır.

Millet Bahçesi’nin ilimize yapılması talimatını veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milletvekillerimize, Bakanlık çalışanlarımıza, emeği geçen herkese Karabüklü hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

673b2768ca468

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin