Reklam
Reklam

Vali Yavuz’dan Eflani’ye Ziyaret

Yusuf Korkmaz tarafından
26 Eylül, 2023 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Mustafa Yavuz , Eflani İlçesinde ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretini Eflani Kaymakamlığına gerçekleştiren Vali Mustafa Yavuz, Hükümet Konağı bahçesinde, Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Kaymakam Gizem Tokur’dan, ilçenin genel durumu, yürütülen projeler ve ilçenin ekonomik yapısı hakkında bilgiler alan Vali Mustafa Yavuz çalışmalarında kolaylıklar diledi.

VALİ YAVUZ, BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Vali Mustafa Yavuz Kaymakamlığın ardından Eflani Belediye Başkanlığını ziyaret etti.  Vali Mustafa Yavuz, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’dan Eflani Belediyesi olarak tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

VATANDAŞLARLA VE ESNAFLARLA BULUŞTU

Vali Mustafa Yavuz,  daha sonra Eflani Kaymakamı Gizem Tokur ve Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ve İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Aydın ile birlikte Eflani ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Eflani ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazanç temennisinde bulunan Vali Mustafa Yavuz, “Hayırlı Olsun” temennisinde bulunan vatandaşlara teşekkür ederek bir süre sohbet etti.

İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Vali Mustafa Yavuz, esnaf ve vatandaşları ziyaret ettikten sonra  Eflani İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek gerçekleştirilen  faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Ziyareti sırasında Vali Yavuz, vatandaşların can ve mal güvenliği ile devletin bütünlüğü için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışan Jandarma Teşkilatının değerli mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

EFLANİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

İlçe Jandarma Komutanlığının ardından Eflani İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Vali yavuz  ilçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Ordu’nun da hazır bulunduğu ziyarette yapılan çalışmalar hakkında genel bir durum değerlendirmesinde bulunan Vali Yavuz, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz canla başla görev yapan emniyet teşkilatının tüm mensuplarına teşekkür etti.

Vali Mustafa Yavuz”a ziyaretlerinde Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Ordu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Aydın eşlik etti. (Yusuf Korkmaz)

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Safranbolu’da ailesinin 18 gündür haber alamadığı genci arama çalışmaları sürüyor

2e3b6e76 7c91 40e6 a9c3 3b0b043c05db
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 16:44 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ailesinin yaklaşık 18 gündür kendisinden haber alınamayan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Hamza Duras’ı arama çalışmaları sürüyor.

Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hamza Duras (22), sınavları öncesinde ailesini ziyaret etmek için Safranbolu’ya geldi. Bir süre ailesiyle vakit geçiren Duras, daha sonra sınavlarına girmek üzere İstanbul’a döneceğini belirterek evden ayrıldı. Ancak ailesinin telefonlarına yanıt vermeyen gencin 9 Haziran’da telefonla irtibatı tamamen kesildi.

Çocuklarına ulaşamayan aile, 13 Haziran’da kayıp başvurusunda bulundu.

Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda Duras’ın en son Safranbolu ilçesine bağlı Çamtarla mevkiinde görüldüğünün belirlenmesi üzerine bölgede arama çalışması başlatıldı.
Jandarma, AFAD ve sivil arama kurtarma ekipleri, ormanlık alanlar ile kanyonlarda Duras’a ulaşabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Baba Şenol Duras, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunu sınavları için İstanbul’a uğurladıklarını düşündüklerini söyledi.

Oğlunun 3 Haziran’da arkadaşlarına bölgedeki ormanları gezeceğini söylediğini öğrendiklerini belirten Duras, “Biz oğlumuzun İstanbul’a gittiğini düşünüyorduk. Buradaki bir tesisin sahibi de oğlumuzun 6-7 Haziran tarihlerinde bölgede görüldüğünü söyledi. Bu nedenle arama çalışmaları burada yoğunlaştırıldı” dedi.

Oğlunun bulunması için yardım isteyen Duras, Hamza Duras’ın İstanbul’a gitmeyip Safranbolu Eski Çarşı bölgesinde konakladığını öğrendiklerini ifade ederek, “Telefonlarımıza yanıt vermedi. Sınav haftası olduğu için üzerine fazla gitmedik. Daha önce de derslerinden dolayı zaman zaman telefonlarını açmadığı oluyordu. Ancak 9 Haziran’da telefonla bağlantı tamamen kesilince kayıp başvurusunda bulunduk” diye konuştu.
Ekiplerin bölgedeki arama çalışmaları devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin