Vali Yavuz'dan Bayram Ailesine Ziyaret - Karabük Haber Postası
6741aa97df122
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Kasım, 2024 13:13 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Yavuz’dan Bayram Ailesine Ziyaret

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, Kartaltepe Mahallesi’nde ikamet eden Canan ve İbrahim Bayram ailesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç de hazır bulundu. Vali Yavuz ve eşi, Bayram ailesiyle evlerinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi, ailelerinin çocuklarıyla ilgilenerek, huzur ve refahları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Vali Yavuz, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların taleplerini dinlemek ve çözüm yolları aramak bizler için büyük bir sorumluluktur. Her bir vatandaşımızın huzur ve refahı için tüm kurumlarımızla yanlarında olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Ziyaret, ailenin dileklerini ve teşekkürlerini iletmesinin ardından son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
lise ogrencilerine dijital farkindalik semineri duzenlendi 9KONv8Tx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Lise öğrencilerine dijital farkındalık semineri düzenlendi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) öğrencileri, lise öğrencilerine dijital şiddet konusunda bilgilendirme yaptı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Dijital Şiddetle Mücadele Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanlığının ÜNİDES projesi kapsamında Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Dijital Şiddetle Mücadele” konulu seminer düzenledi.

Seminerde konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, gençlerin bilinçli yetişmesinin önemine dikkat çekerek dijital şiddetle mücadelenin eğitimle mümkün olacağını ifade etti.

Program kapsamında kulübün akademik danışmanı Hülya Özçağlar Eroğlu ile Proje Koordinatörü Cansel Arı tarafından sunum gerçekleştirildi. Sunumda, dijital şiddetin yalnızca hakaretle sınırlı olmadığı; özel hayatın ihlali, kimlik hırsızlığı ve çevrim içi dolandırıcılık gibi farklı boyutlarının bulunduğu vurgulandı.

Eroğlu, dijital şiddetin toplumun tamamını etkileyen bir sorun olduğuna işaret ederek, gençlerin hem dijital ortamda hem de günlük yaşamda daha dikkatli hareket etmesi gerektiğini belirtti. Siber zorbalığın anonimlik ve hızlı yayılma gibi özellikleri nedeniyle daha yıkıcı sonuçlar doğurabildiği ifade edildi.

Seminerde ayrıca öğrencilere, dijital şiddetle karşılaştıklarında izlemeleri gereken yollar hakkında bilgi verildi. İçeriklerin engellenmesi, dijital kanıtların saklanması, yetkili kurumlara başvurulması ve psikolojik destek alınmasının önemine dikkat çekildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin