Reklam
Reklam

Vali Yavuz’dan Bayram Ailesine Ziyaret

6741aa97df122
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Kasım, 2024 13:13 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, Kartaltepe Mahallesi’nde ikamet eden Canan ve İbrahim Bayram ailesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç de hazır bulundu. Vali Yavuz ve eşi, Bayram ailesiyle evlerinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi, ailelerinin çocuklarıyla ilgilenerek, huzur ve refahları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Vali Yavuz, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların taleplerini dinlemek ve çözüm yolları aramak bizler için büyük bir sorumluluktur. Her bir vatandaşımızın huzur ve refahı için tüm kurumlarımızla yanlarında olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Ziyaret, ailenin dileklerini ve teşekkürlerini iletmesinin ardından son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Heyelanda kaya parçalarının isabet ettiği ev hasar gördü

AW730013 02
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
20 Haziran, 2026 15:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’te meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan kaya parçaları, bir evin duvarı ile çatısına zarar verdi.

Olay, Kartaltepe Mahallesi Cevizlidere Ulubatlı Hasan Caddesi’nde meydana geldi. Yamaçta bulunan Orhan Coşkun’a ait evin yakınındaki toprak zeminde yaşanan kayma nedeniyle kaya parçaları yuvarlanarak yapıya isabet etti. Kaya parçalarının çarpması sonucu evin duvarında ve çatısında hasar oluştu. Durumun bildirilmesi üzerine Karabük Belediyesi ekipleri bölgeye gelerek, incelemelerde bulundu. Coşkun ailesi, hasar gören eve girmekte tedirginlik yaşadıklarını belirtti.
Fazilet Coşkun, kızını YKS’ye göndermek için kalktıkları sırada ses duyduklarını ve evi terk ettiklerini söyledi. Eşi Orhan Coşkun ise, kendi imkanları ile heyelanın önüne araba lastikleriyle set çekmeye çalıştığını ifade ederek, 30 yıldır yaşadığı evinden başka gidecek yeri olmadığını belirtti.

kaynak:İHA

Bizi sosyal medyadan takip edin