Vali Yavuz'dan Aile Destek Merkezlerini Ziyaret - Karabük Haber Postası
VALI 1 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
02 Mayıs, 2024 13:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Yavuz’dan Aile Destek Merkezlerini Ziyaret

Vali  Mustafa Yavuz, Karabük Merkez Bayır Mahallesi ve Cumayanı Köyünde yeni açılan Aile Destek Merkezleri’ni (ADEM) ziyaret etti.

Kadın ve genç kızlar ile okul öncesi çocukların yararlanacağı Karabük Merkez Bayır Mahallesi ve Cumayanı Köyünde yeni faaliyetle geçen Aile Destek Merkezleri’ni ziyaret eden

Vali Mustafa Yavuz,  merkezlerde sunulan hizmetler, açılan kurslar, kreşlerin faaliyetleri ve yürütülen faaliyetler hakkında görevli personellerden bilgi aldı.

Vali Mustafa Yavuz, yeni faaliyete geçen Aile Destek Merkezleri’nin toplumun her kesimine yönelik önemli hizmetler sunduğunu ifade ederek; merkezlerin, özellikle kadınların meslek edinmelerine, aile içi iletişim konularında bilinçlenmelerine ve çocukların eğitiminde önemli katkı sağladığını vurguladı.

Vali Yavuz, “Kadınlarımızın ve çocuklarımızın daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için bu merkezlerin faaliyetlerini desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Vali Mustafa  Yavuz’a ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Mustafa Şahin de eşlik etti. (Ramazan Öztürk)

Vali Yavuzdan Aile Destek Merkezlerini Ziyaret21u jpg Vali Yavuzdan Aile Destek Merkezlerini Ziyaret3

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin