Vali Yavuz'dan Aile Destek Merkezlerini Ziyaret - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
VALI 1 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
02 Mayıs, 2024 13:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Yavuz’dan Aile Destek Merkezlerini Ziyaret

Vali  Mustafa Yavuz, Karabük Merkez Bayır Mahallesi ve Cumayanı Köyünde yeni açılan Aile Destek Merkezleri’ni (ADEM) ziyaret etti.

Kadın ve genç kızlar ile okul öncesi çocukların yararlanacağı Karabük Merkez Bayır Mahallesi ve Cumayanı Köyünde yeni faaliyetle geçen Aile Destek Merkezleri’ni ziyaret eden

Vali Mustafa Yavuz,  merkezlerde sunulan hizmetler, açılan kurslar, kreşlerin faaliyetleri ve yürütülen faaliyetler hakkında görevli personellerden bilgi aldı.

Vali Mustafa Yavuz, yeni faaliyete geçen Aile Destek Merkezleri’nin toplumun her kesimine yönelik önemli hizmetler sunduğunu ifade ederek; merkezlerin, özellikle kadınların meslek edinmelerine, aile içi iletişim konularında bilinçlenmelerine ve çocukların eğitiminde önemli katkı sağladığını vurguladı.

Vali Yavuz, “Kadınlarımızın ve çocuklarımızın daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için bu merkezlerin faaliyetlerini desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Vali Mustafa  Yavuz’a ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Mustafa Şahin de eşlik etti. (Ramazan Öztürk)

Vali Yavuzdan Aile Destek Merkezlerini Ziyaret21u jpg Vali Yavuzdan Aile Destek Merkezlerini Ziyaret3

Bizi sosyal medyadan takip edin
hayvan ticaretinde dolandiricilik supheli otelde yakalandi WXYEHSIW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticaretinde dolandırıcılık: Şüpheli otelde yakalandı

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayında, aynı şahsın farklı tarihlerde çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkarken, şüpheli şahıs jandarma ekiplerince kaldığı otelde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan tarihinde Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42) şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 adet büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S., G.E.’ye 290 bin TL karşılığında sattığı 2 büyükbaş hayvanın parasını banka hesabına gönderilmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüpheli G.E.’nin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin