Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Ahilik Haftası kapsamında esnafları ziyaret ederek esnaf duasına katıdı.
Karabük’te Ahilik haftası kutlamaları kapsamında Bağ- Essan Sanayi sitesinde esnafın her hafta başında yaptığı dua programına katılan Vali Mustafa Yavuz, daha sonra esnaflarla birlikte çay içerek dükkanları ziyaret etti.
Beraberinde Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve kurum müdürleri ile Bağ-Essan Sanayisini ziyaret eden Vali Yavuz, ilk olarak burada Küçük sanayi camii önünde düzenlenen esnaf duasına katıldı. Dua sonrası esnafla birlikte çay içen Vali Yavuz, işyerlerini ziyaret ederek esnaflara hayırlı ve bereketli kazanç temennisinde bulundu. (İHA)


Vali Yavuz’dan, Ahilik haftasında esnaf duası
Karabük’te asfalt sezonu başladı
Karabük İl Özel İdaresi tarafından 2026 yılı asfalt sezonunun startı Ovacık ilçesinde düzenlenen programla verildi.
Ovacık’ta gerçekleştirilen asfalt serim programına Ovacık Kaymakamı Öznur Güler Kıyak, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis üyeleri, kurum müdürleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Programda, 2026 yılı asfalt sezonu kapsamında yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verilirken, kırsal bölgelerde ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla sıcak asfalt çalışmalarının il genelinde aralıksız sürdürüleceği belirtildi.
Karabük İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, yeni sezonda da vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmanın hedeflendiği ifade edilerek, belirlenen program doğrultusunda köy yollarında asfalt çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.
Açıklamada ayrıca, asfalt sezonunun Karabük’e ve ilçelere hayırlı olması temennisinde bulunularak, sahada görev yapan personele kazasız ve sorunsuz bir çalışma dönemi dilendi.


