Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
03 Aralık, 2023 14:23 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yavuz’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yavuz mesajında şu ifadelere yer verdi; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü, birlikte düşünmeyi, birbirini anlamayı ve birbirine destek olmayı simgeler. Her bireyin, yeteneklerine ve potansiyeline saygı gösterilmesi, yaşamın her alanında eşit fırsatlara erişimin sağlanması temel bir insan hakkıdır. Engelli bireylerin güçlü yönlerini vurgulamak, onların toplumda tam ve etkili bir şekilde yer almalarını sağlamak, devletimizin olduğu kadar; bütün vatandaşlarımızın da sorumluluğundadır.

Bugün, engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve onlara destek olmak amacıyla yapılan pek çok olumlu gelişmeye şahitlik ediyoruz. Ancak, hâlâ kat etmemiz gereken uzun bir yol olduğunu da unutmamalıyız. Engellilik, bir zayıflık değil, farklılıkların bir parçasıdır. Bu farklılıkları kucaklayarak, toplumsal uyum ve eşitlik için birlikte çalışmalıyız. Engelli bireylerin yaşamlarına dokunarak, onların hayallerini paylaşarak, güçlü bir toplumun temellerini birlikte atmış olmak; hiç şüphesiz ziyadesiyle onur vericidir.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, engelli bireylerle olan bağlarımızı güçlendirmenin ve birbirimize daha fazla sevgiyle sarılmanın bir fırsat olduğunu unutmayalım. Hep birlikte, daha adil, daha anlayışlı ve daha sevgi dolu bir dünya inşa etme yolunda kararlılıkla yürüyelim. Sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde değil; her daim engelli vatandaşlarımızın ve kıymetli ailelerinin yanında olduğumuzu hatırlatırken; hepsine sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diliyorum.”

(Yusuf Korkmaz)

407786284 746722974158698 2571765595581989658 n jpg

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
yalcin kosukavak sadece bir penaltiyla elendigimiz icin uzgunum 1jRLfUBL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Yalçın Koşukavak: “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Çorum FK maçının ardından, “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi belki bu cümleleri kullanmayacaktım” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde Çorum FK, evinde Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup ederek tur atladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, değerlendirmelerde bulundu. Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik eten Koşukavak, penaltı golüyle elenmelerinden dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

“15. sıradan gelip burada böyle bir başarı sağladık”

Play-off maçlarının zor olduğunu dile getiren Koşukavak, “Bizim için zor bir deplasmandı. Bunu söylememe gerek yok zaten. İki takım arasındaki farkları Türkiye biliyor. Oyunda ilk 10 ila 20. dakika arası biraz baskı yedik. Çorum orada penaltıdan bir golü buldu. Sonra biz oyuna çok hükmetmeye başladık. Bir tane geçiş hücumundan bir pozisyon verdik. Kaleci Emre kurtardı. Sonra oyun ikinci yarı tamamen Çorum yarı sahasında oynandı. Aslında topu 18’e çok getirdik. Orada golü bulsak maçı uzatabilirdik. Son dakika da bir pozisyon var. Oyunu yorumladığınız zaman, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çünkü bizim geliş hikayemizden dolayı biraz da üzgünüm. Bir penaltıyla böyle beklentisi olan bir takıma karşı, bu kadar ciddi bir oyun oynayıp elenmek işin açıkçası beni üzüyor. Çünkü 12. hafta geldim takıma, 15. sıradaydı. Yukarıdaki altı takım hiç değişmedi bu ligde, ekonomik güçten, kadro yapısından dolayı sürekli onlar yukarıda vardı. Sürekli yedinci sıra değişiyordu. 15. sıradan biz gelip burada böyle bir başarı sağladık, play-off’a oynamaya hak kazandık. Çok genç oyuncularımız var ve kariyerinin sonunda çok oyuncularımız var. Ona rağmen bugünkü oyundan da oldukça memnunum. Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi, belki bu cümleleri kullanmayacaktım. Onun adına çok üzgünüm. Çorum FK’ya da ilerleyen maçlarda başarılar dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin