Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
03 Aralık, 2023 14:23 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yavuz’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yavuz mesajında şu ifadelere yer verdi; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü, birlikte düşünmeyi, birbirini anlamayı ve birbirine destek olmayı simgeler. Her bireyin, yeteneklerine ve potansiyeline saygı gösterilmesi, yaşamın her alanında eşit fırsatlara erişimin sağlanması temel bir insan hakkıdır. Engelli bireylerin güçlü yönlerini vurgulamak, onların toplumda tam ve etkili bir şekilde yer almalarını sağlamak, devletimizin olduğu kadar; bütün vatandaşlarımızın da sorumluluğundadır.

Bugün, engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve onlara destek olmak amacıyla yapılan pek çok olumlu gelişmeye şahitlik ediyoruz. Ancak, hâlâ kat etmemiz gereken uzun bir yol olduğunu da unutmamalıyız. Engellilik, bir zayıflık değil, farklılıkların bir parçasıdır. Bu farklılıkları kucaklayarak, toplumsal uyum ve eşitlik için birlikte çalışmalıyız. Engelli bireylerin yaşamlarına dokunarak, onların hayallerini paylaşarak, güçlü bir toplumun temellerini birlikte atmış olmak; hiç şüphesiz ziyadesiyle onur vericidir.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, engelli bireylerle olan bağlarımızı güçlendirmenin ve birbirimize daha fazla sevgiyle sarılmanın bir fırsat olduğunu unutmayalım. Hep birlikte, daha adil, daha anlayışlı ve daha sevgi dolu bir dünya inşa etme yolunda kararlılıkla yürüyelim. Sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde değil; her daim engelli vatandaşlarımızın ve kıymetli ailelerinin yanında olduğumuzu hatırlatırken; hepsine sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diliyorum.”

(Yusuf Korkmaz)

407786284 746722974158698 2571765595581989658 n jpg

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte korkutan yangin 2 ev ve samanlik kul oldu 8pv9twWj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te korkutan yangın : 2 ev ve samanlık kül oldu

Karabük’ün Eskipazar ilçesi Sofular köyünde çıkan yangında 2 ahşap ev ile samanlık kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sofular Köyü Salmanlar Mahallesinde Pakize Kellecioğlu’na ait ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler önce samanlığa ardından Dursun Küçükyılmaz’a ait eve sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucu kontrol altına alınarak söndürülen yangında evler ile samanlık küle döndü.

Yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken soğutma çalışmaları sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin