Vali Yavuz, Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
va111
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
12 Mart, 2025 11:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Yavuz, Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Vali Mustafa Yavuz, Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ile Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanları Hilmi Öksüzoğlu ve Sebahattin Çorbacı ve Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldi.

Ziyaretleri kapsamında, dernek başkanları ve üyeleriyle sohbet eden Vali Yavuz, vatan için canlarını feda eden şehit aileleri ve kahraman gazilerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Şehit aileleri ve gazilerin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını belirten Valimiz Mustafa Yavuz, şehit aileleri ve gazilerin  her türlü talep ve ihtiyaçlarının karşılanması noktasında devletin tüm imkanlarıyla destek vermeye devam edeceğini ifade etti. Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ve Muharip Gaziler Derneği başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Mustafa Yavuz’a teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin