Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
va111
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
12 Mart, 2025 11:59 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yavuz, Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Vali Mustafa Yavuz, Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ile Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanları Hilmi Öksüzoğlu ve Sebahattin Çorbacı ve Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldi.

Ziyaretleri kapsamında, dernek başkanları ve üyeleriyle sohbet eden Vali Yavuz, vatan için canlarını feda eden şehit aileleri ve kahraman gazilerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Şehit aileleri ve gazilerin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını belirten Valimiz Mustafa Yavuz, şehit aileleri ve gazilerin  her türlü talep ve ihtiyaçlarının karşılanması noktasında devletin tüm imkanlarıyla destek vermeye devam edeceğini ifade etti. Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ve Muharip Gaziler Derneği başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Mustafa Yavuz’a teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
04 Mayıs, 2026 10:29 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Yenişehir merdivenleri bakıma alındı

Gazetemizde daha önce yer alan “Yenişehir Merdivenleri Bakımsızlıktan Kullanılamaz Halde” haberinin ardından Karabük Belediyesi harekete geçti. Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetleri de dikkate alan belediye ekipleri, bölgede kapsamlı bir onarım çalışması başlattı.

Uzun süredir bakımsızlık nedeniyle kırık basamaklarla dikkat çeken Yenişehir Merdivenleri, artık güvenli bir şekilde kullanılamaz durumdaydı. Konuyla ilgili gazetemizde yayımlanan haberin ardından Karabük Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Halkımızın güvenliğini ön planda tutuyoruz. Yenişehir Merdivenleri’nde başlattığımız onarım çalışmaları kapsamında basamaklar yenilenecek ve çevre düzenlemesi yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Yenişehir bölgesinde yaya ulaşımının çok daha güvenli ve konforlu hale gelmesi bekleniyor. Mahalle sakinleri ise duyarlılıklarından dolayı belediyeye teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin