Haber Merkezi tarafından
12 Mart, 2025 11:59 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Yavuz, Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Vali Mustafa Yavuz, Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ile Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanları Hilmi Öksüzoğlu ve Sebahattin Çorbacı ve Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldi.

Ziyaretleri kapsamında, dernek başkanları ve üyeleriyle sohbet eden Vali Yavuz, vatan için canlarını feda eden şehit aileleri ve kahraman gazilerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Şehit aileleri ve gazilerin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını belirten Valimiz Mustafa Yavuz, şehit aileleri ve gazilerin  her türlü talep ve ihtiyaçlarının karşılanması noktasında devletin tüm imkanlarıyla destek vermeye devam edeceğini ifade etti. Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ve Muharip Gaziler Derneği başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Mustafa Yavuz’a teşekkür ettiler.

blank
Haber Merkezi tarafından
09 Nisan, 2025 13:25 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Emniyetin 180. Yılına Farkındalık Etkinliği

Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük’te çeşitli tören ve etkinlikler düzenlendi. Kutlamalar kapsamında Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tanıtım standı açıldı.

Narkotik Köpeği Dora’ya Yoğun İlgi

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Emniyet Müdürlüğü birimlerinin çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nün kurduğu stantlarda özellikle Siber Suçlarla Mücadele, Kadın Destek Uygulaması (KADES), Narkotik Suçlarla Mücadele ve Olay Yeri İnceleme birimleri yer aldı. Uyuşturucuyla mücadelede görev alan Emniyetin can dostu narkotik köpeği Dora da Karabük halkının büyük ilgisini çekti.

Emniyet Birimlerinden Farkındalık Çalışmaları

Stantlarda vatandaşlara suçla mücadelede kullanılan teknolojik ekipmanlar tanıtılırken, çeşitli broşürler dağıtılarak farkındalık çalışmaları yapıldı. Narkotik standında uyuşturucu ile mücadelede bilinçlendirme çalışmaları öne çıkarken, KADES standında kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve kadınların acil durumlarda kullanabileceği mobil uygulama hakkında bilgiler verildi.

Etkinlikte hem Türk Polis Teşkilatı’nın 180 yıllık köklü geçmişi onurlandırıldı hem de vatandaşlara yönelik bilgilendirme yapıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.