Reklam
Reklam
va111
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
12 Mart, 2025 11:59 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yavuz, Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Vali Mustafa Yavuz, Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ile Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanları Hilmi Öksüzoğlu ve Sebahattin Çorbacı ve Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldi.

Ziyaretleri kapsamında, dernek başkanları ve üyeleriyle sohbet eden Vali Yavuz, vatan için canlarını feda eden şehit aileleri ve kahraman gazilerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Şehit aileleri ve gazilerin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını belirten Valimiz Mustafa Yavuz, şehit aileleri ve gazilerin  her türlü talep ve ihtiyaçlarının karşılanması noktasında devletin tüm imkanlarıyla destek vermeye devam edeceğini ifade etti. Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ve Muharip Gaziler Derneği başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Mustafa Yavuz’a teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tunelde feci kaza motosiklet surucusu hayatini kaybetti RLwx6jlq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Tünelde feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Artvin’de tünelde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 26 yaşındaki Asım Özdemir yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Artvin’in Borçka ile Murgul ilçelerini birbirine bağlayan kara yolundaki tünelde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Dün gece saatlerinde yaşanan kazada, R. Kumaş idaresinde ki 08 ABK 961 plakalı otomobil ile Asım Özdemir (26) idaresindeki motosiklet çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Asım Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada otomobilde bulunan R. Kumaş (73) E. Kumaş (71) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Asım Özdemir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin