Vali Yavuz, Merkez İlçe Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi - Karabük Haber Postası
66ea78d7e294f jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2024 09:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Yavuz, Merkez İlçe Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük merkez ilçe köy muhtarları ile Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İdare ve Denetim Müdürü Engin Eren, Merkez İlçe Jandarma Komutanı Ercan Ceylan, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve merkez köy muhtarları katıldı
Muhtarların köylerinde karşılaştıkları sorunları dinleyen Vali Yavuz, köylerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm yolları hakkında ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde çalışılacağını belirtti.
Toplantıda, köylerdeki altyapı, güvenlik, eğitim ve diğer kamu hizmetlerinin iyileştirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Mustafa Yavuz, yaptığı konuşmada, muhtarların köylerde önemli bir rol üstlendiklerini vurgulayarak; köylerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında muhtarlarla sürekli iletişim halinde olunması gerektiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebat genclik 2 ligde 8ZqbRVjG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebat Gençlik 2. Ligde

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek “Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak.”

Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin