Reklam
Reklam
vali yavuz merkez ilce koy muhtarlariyla bir araya geldi wwThClEk jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2024 08:52 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yavuz, merkez ilçe köy muhtarlarıyla bir araya geldi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük merkez ilçe köy muhtarları ile Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İdare ve Denetim Müdürü Engin Eren, Merkez İlçe Jandarma Komutanı Ercan Ceylan, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve merkez köy muhtarları katıldı

Muhtarların köylerinde karşılaştıkları sorunları dinleyen Vali Yavuz, köylerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm yolları hakkında ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde çalışılacağını belirtti.

Toplantıda, köylerdeki altyapı, güvenlik, eğitim ve diğer kamu hizmetlerinin iyileştirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Mustafa Yavuz, yaptığı konuşmada, muhtarların köylerde önemli bir rol üstlendiklerini vurgulayarak; köylerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında muhtarlarla sürekli iletişim halinde olunması gerektiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin