Reklam
Reklam
66e29d34e617f jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
12 Eylül, 2024 10:50 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yavuz: “Karabük’ün Kalkınmasında Kardemir’in Katkıları Takdire Şayan”

Karabük Valisi Mustafa Yavuz Kardemir Genel Müdürü Dr. Dursun Ali Yaşacan’a iade-i ziyarette bulundu.Vali Mustafa Yavuz’u Genel Müdürlüğe gelişinde, Kardemir Genel Müdürü Dr. Dursun Ali Yaşacan, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Çiftçi ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Karakuş  karşıladı.

Ziyarette, Kardemir’in Karabük ve Ülke ekonomisine katkıları, devam eden projeler ve yeni yatırım planları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Mustafa Yavuz, Kardemir’in sanayi ve istihdam alanındaki öncü rolünün Karabük için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, kentin kalkınmasında Kardemir’in sağladığı katkıların takdire şayan olduğunu belirtti. Ayrıca, iş birliğinin devam etmesi ve daha da güçlendirilmesi adına her türlü destek ve katkının sağlanacağını ifade etti.

Kardemir Genel Müdürü Dr. Dursun Ali Yaşacan ise; Vali Mustafa Yavuz’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karabük’e katkı sunmaya devam edeceklerini ve sanayi alanındaki yatırımlarını kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondan sel felaketinin yasandigi havzaya yardim eli hB824KB9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’dan sel felaketinin yaşandığı Havza’ya yardım eli

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dün meydana gelen selden etkilenen Samsun’un Havza ilçesinde yürütülen çalışmalara destek veriyor.

Havza’da dün akşam saatlerinde Hacı Osman Deresi ile Tersakan Deresi’nin taşması sonucu ilçeyi sel aldı. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı, araçlar sürüklendi. Yaşanan afetin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, anında harekete geçerek gece saatlerinde olay yerine ulaştı. Bölgeye sevk edilen personel ve iş makineleri, afetin ilk saatlerinden itibaren sahada görev alırken, olumsuzlukların giderilmesi adına koordineli çalışmaya devam ediyor. Özellikle su baskınlarının yaşandığı alanlarda tahliye işlemleri sürdürülürken, altyapı hatlarının yeniden işler hale getirilmesi için ekipler aralıksız çalışıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, afetlerden etkilenen vatandaşlara “Geçmiş olsun” dileklerini ileterek, “Karadeniz’in insanı zor günlerde birbirinin yanında olmayı bilir. Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından ekiplerimizi hiç vakit kaybetmeden bölgeye yönlendirdik. Komşu şehrimizin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızla sahadayız. Bu dayanışma, sadece bir kamu hizmeti değil aynı zamanda gönül birlikteliğidir. Karadeniz’in gücü birlikten, kardeşlikten ve yardımlaşmadan gelir. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulduğu sürece bölgede çalışmalarını sürdürecek” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin