blank
Ramazan Öztürk tarafından
04 Mayıs, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Yavuz “Karabük’e Yakışır Bir Bilim Şenliği Gerçekleştireceğiz”

Türkiye Yüzyılı Vizyonu doğrultusunda; katılımcıları çağın gerektirdiği becerilerle donatmak, bilim kültürünün ve iletişiminin toplumda yaygınlaşmasını sağlamak, bilime ve bilim insanına yönelik olumlu bakış açısı kazandırılması ve bilimsel düşünme becerilerinin geliştirilmesi amacıyla 30 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek olan Karabük Bilim Şenliği Hazırlık Toplantısı, Karabük Valisi  Mustafa Yavuz başkanlığında yapıldı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda; Karabük İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından Bilim Şenliği hazırlıkları kapsamında sunum yapıldı. Bilim Şenliği’nin planlamasının yapıldığı toplantıda değerlendirmelerde bulanan Vali Yavuz;” Göz aydınlığı evlatlarımızın akademik başarının yanısıra, kendilerini bilimsel ve teknoloji alanında çok yönlü geliştirmelerinin önemine dikkat çekerek, Karabük’e yakışır bir Bilim Şenliği gerçekleştireceğiz.” dedi. Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı, karşılıklı görüş alışverişinden sonra erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Eylül, 2025 14:49 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

GSB Yaz Kulübü Kapanış Programı Düzenledi

Karabük Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen GSB Yaz Kulübü Kapanış Programı, “Aile Yılı” etkinlikleri kapsamında Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün destekleriyle Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirildi.

Programa aileler yoğun ilgi gösterirken, gençlik liderlerinin rehberliğinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bağlama eğitimi alan öğrencilerin sahne performansları izleyicilerden büyük beğeni toplarken, öğrencilerin dönem boyunca yaptığı çalışmalar da resim sergisinde ziyaretçilerin ilgisine sunuldu. Ayrıca aile-çocuk etkinlikleri programın renkli anlarına sahne oldu.

Kapanış programına katılan Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Özgür Özkan, öğrencilere ve ailelere teşekkürlerini iletti. Etkinlik, öğrencilere çeşitli hediyelerin takdim edilmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin