Vali Yavuz, Jandarma Personeliyle İftar Programında Buluştu - Karabük Haber Postası
123 7
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
27 Mart, 2025 10:57 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Yavuz, Jandarma Personeliyle İftar Programında Buluştu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılarak jandarma personeliyle bir araya geldi.

İftar öncesinde jandarma personeliyle sohbet eden Vali Yavuz, jandarma teşkilatının milletin huzur ve güvenliği için yürüttüğü fedakâr çalışmalara dikkat çekti. Vali Yavuz, görev başındaki personelin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan ayını kutlayarak, jandarmanın sadece güvenliği sağlamakla kalmayıp toplumla iç içe çalışan bir kurum olduğunu vurguladı.

Vali Yavuz, “Jandarma Teşkilatımız, halkımızın huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle görev yapmaktadır. Devletimizin bekası, milletimizin esenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm jandarma personelimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayının getirdiği birlik, dayanışma ve kardeşlik ruhu hepimizi daha da kenetlemektedir. Bu mübarek ayın ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Program, oruçların açılmasının ardından yapılan dua ile devam etti. Vali Yavuz, iftar sonrası jandarma personeliyle bir süre daha sohbet ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve personele görevlerinde başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kiz cocugu attigi mesajla kurtarildi 4 gozalti ngjlcwKV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kız çocuğu attığı mesajla kurtarıldı: 4 gözaltı

Samsun’un Atakum ilçesinde alıkonulduğunu iddia ederek cep telefonundan mesaj atıp yardım isteyen 16 yaşındaki kız çocuğu, polis ekiplerince kurtarıldı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi 5082 Sokak üzerindeki bir bekar evinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki B.B. adlı kız çocuğu uyuşturucu içilen ortamda alıkonulduğunu ve evden çıkmasına izin verilmediğini ileri sürerek bir yakınına cep telefonuyla mesaj atıp yardım istedi. Olay polise haber verildi. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Polis ekipleri tarafından eve yapılan baskında B.B. adlı kız çocuğu kurtarılırken, evde N.T. (17) adlı bir kız çocuğunun daha bulunduğu tespit edildi. Yapılan incelemelerde evde bulunan şahısların uyuşturucu kullandıkları tespit edildi. Operasyonda uyuşturucu içme aparatları ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili yardım isteyen kızın ablası E.G. (20) ile N.B. (19), C.K. (23) ve C.Ö.Ç. (27) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin